SAVANNA

De magie van Afrika

Ontdek Savanna
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Typisch Afrikaanse dieren, kom je tegen in Savanna. Het uitgestrekte landschap biedt huisvesting aan een aantal grote zoogdieren, zoals de statige giraffen en de kolossale witte neushoorns. Deze dieren houden van een warm en droog klimaat, waarin ook de nabij wonende stokstaarten zich thuis voelen. In Savanna kom je ook oog in oog te staan met de koning van de dieren; de machtige leeuw, en aanschouw je de roedel Afrikaanse wilde honden.

Diverse dieren die leven in gebied Savanna

Hint: Ververs deze pagina eens, om meer dieren van het gebied Savanna te kunnen zien! Of bekijk het volledige overzicht met alle dieren in GaiaZOO op alfabetische volgorde.

De sfeervolle SavannaLodge

Proost op het goede leven met een goed glas Afrikaanse wijn vanuit de sfeervolle SavannaLodge, terwijl de kinderen even lekker uitrazen in de speeltuin. Geniet van het uitzicht op de sierlijke flamingo’s en word ondergedompeld in Afrikaanse sferen.

SavannaLodge buitenaanzicht in Savanna GaiaZOO

Spelen & ZOO bij de SavannaTour

Loop langs het uitzichtpunt van de Afrikaanse wilde honden vanaf het Acacia-terras en je komt uit bij een grote buitenspeeltuin: de SavannaTour. Ben je klaar voor de hoge glijbaan? Zoef naar beneden en land met twee voetjes in het zand!

* Toegang zonder volwassene vanaf 4 jaar

spelen op de SavannaTour in Savanna GaiaZOO

Nieuws uit Savanna

Bekijk ook de andere gebieden van GaiaZOO