LIMBURG

De biodiversiteit van onze eigen achtertuin

Ontdek Limburg
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend om het indrukwekkende heuvelachtige landschap en de typische vakwerkhuisjes, maar ook om zijn rijke flora en fauna. In limburgHUIS ontdek je de verhalen van de vuursalamander, eikelmuis en korenwolf. Lokale bedreigde diersoorten die GaiaZOO helpt beschermen. In het hart van de ZOO ligt het Limburgse erf met ezels, geiten en varkens.

Diverse dieren die leven in gebied Limburg

Hint: Ververs deze pagina eens, om meer dieren van het gebied Limburg te kunnen zien! Of bekijk het volledige overzicht met alle dieren in GaiaZOO op alfabetische volgorde.

Restaurant Acacia

Uitgebreid lunchen kun je in het grote parkrestaurant Acacia. Hier vind je een groot assortiment aan smakelijke gerechten en heerlijke dranken.

restaurant Acacia binnenaanzicht GaiaZOO

Spelen in de DinoDome en JungleTour

Aan de rand van het Acacia-terras vind je niet alleen een grote buitenspeeltuin, waar door de kleintjes naar hartenlust geklommen, geklauterd en geschommeld kan worden. Ook vind je hier de grote overdekte DinoDome en de DinoCarrousel.

Bekijk het dagprogramma voor de actuele openingstijden van de DinoCarrousel.

de DinoDome in GaiaZOO

Bezoek limburgHUIS

Een bezoek aan limburgHUIS mag je niet overslaan! Hier leven diverse Limburgse diersoorten die met uitsterven worden bedreigd. Je leert er meer over hoe GaiaZOO deze soorten, zoals de korenwolf, de vuursalamander en de eikelmuis, beschermt in het wild.

limburgHUIS in het gebied Limburg in GaiaZOO

Nieuws uit Limburg

Bekijk de andere gebieden van GaiaZOO

Kom je vandaag naar GaiaZOO?