LIMBURG

De biodiversiteit van onze eigen achtertuin

Ontdek Limburg
Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend om het indrukwekkende heuvelachtige landschap en de typische vakwerkhuisjes, maar ook om zijn rijke flora en fauna. In limburgHUIS ontdek je de verhalen van de vuursalamander, eikelmuis en korenwolf. Lokale bedreigde diersoorten die GaiaZOO helpt beschermen. In het hart van de ZOO ligt het Limburgse erf met ezels, geiten en varkens.

Dieren in Limburg

Restaurant Acacia

Uitgebreid lunchen kun je in het grote parkrestaurant Acacia. Hier vind je een groot assortiment aan smakelijke gerechten en heerlijke dranken.

restaurant Acacia binnenaanzicht GaiaZOO

Spelen & ZOO in de DinoDome en JungleTour

Aan de rand van het Acacia-terras vind je niet alleen een grote buitenspeeltuin, waar door de kleintjes naar hartenlust geklommen, geklauterd en geschommeld kan worden. Ook vind je hier de SpeelBoom, de DinoCarrousel en de grote overdekte DinoDome. Kijk vanuit de doldwaze takeltoren vanaf grote hoogte of je de dieren kunt spotten!

* Toegang zonder volwassene vanaf 4 jaar

spelen in de Jungle Tour in het gebied Limburg in GaiaZOO

Bezoek limburgHUIS

Een bezoek aan limburgHUIS mag je niet overslaan! Hier leven diverse Limburgse diersoorten die met uitsterven worden bedreigd. Je leert er meer over hoe GaiaZOO deze soorten, zoals de korenwolf, de vuursalamander en de eikelmuis, beschermt in het wild.

limburgHUIS in het gebied Limburg in GaiaZOO

Bekijk de andere gebieden van GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?