Beestachtig
leuke cadeau’s

De leukste cadeau’s vind je hier!
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur
Wil jij iemand verrassen met een beestachtig leuk cadeau? Denk dan eens aan GaiaZOO! Ontdek hier onze bijzonder leuke cadeau’s om te geven én om te krijgen.

Geef een dagje GaiaZOO cadeau

Geef jouw geliefde een dagje GaiaZOO cadeau! Een onvergetelijk avontuur voor groot en klein. Een GaiaZOO Giftcard is 2 jaar lang geldig en kan online of aan de kassa verzilverd worden.

Geef een dagje GaiaZOO cadeau

Geef een GaiaZOO abonnement cadeau

Geef een jaar lang GaiaZOO cadeau! Naast 365 dagen toegang kent een abonnement nog veel meer voordelen, zoals korting in onze horeca en GaiaSHOP, toegang tot exclusieve avonden voor abonnementhouders en korting op de entreeprijs bij onze partnerparken. Meer informatie over een abonnement.

Geef een GaiaZOO abonnement cadeau

Geef een dieradoptie cadeau

Steun het welzijn van de dieren en doe een dieradoptie cadeau ❤️ Iedere adoptie helpt mee aan de bescherming van de wilde soortgenoten van dieren die in GaiaZOO leven.

Je kiest zelf een adoptiepakket en welk dier in GaiaZOO je wilt (laten) steunen. De ontvanger krijgt een speciaal adoptiecertificaat en eventueel ook andere extra’s, zoals een dagje GaiaZOO of korting in de GaiaSHOP (afhankelijk van het gekozen pakket).

Geef een dieradoptie cadeau

Een uniek cadeau uit de GaiaSHOP

In de compleet vernieuwde GaiaSHOP vind je beestachtig leuke items. De souvenirwinkel is ook te bezoeken zonder dat je het park binnen gaat. Wat dacht je van leuke knuffeltjes, puzzels, boeken of armbandjes? Onze enthousiaste medewerkers in de GaiaSHOP staan voor je klaar om je aankoop mooi voor je in te pakken.

Een uniek cadeau uit de GaiaSHOP

Adopteer een berberaap

Alle diersoorten die het Gaia Nature Fund steunt worden in de natuur bedreigd, maar sommige soorten hebben wat extra aandacht nodig. Ook in 2024 staat de berberaap centraal! Help jij mee? Adopteer een berberaap of doneer 15 kilo eikels als voedsel voor deze bijzondere diersoort.

Meer weten over onze steun aan de berberaap? Ontdek de verschillende projecten waarvoor jouw hulp hard nodig is.

Adopteer een berberaap