GaiaZOO
jaarkaart

Word Vriend van Gaia
Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

Met een GaiaZOO-abonnement ervaar je hoe bijzonder onze aarde is

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. Met oog voor detail creëren wij in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. Met een abonnement geniet je ieder seizoen van de dieren, het adembenemende park en de Limburgse gastvrijheid!

Met een abonnement ben je automatisch Vriend van Gaia en Vrienden hebben een streepje vóór! Op deze pagina vind je alle informatie over een GaiaZOO-abonnement en alle abonnementsvoordelen.

Nieuw abonnement

3 t/m 9 jaar: 51,50
Vanaf 10 jaar: 61,50

Giraffe close-up naar links kijken in GaiaZOO

Abonnement verlengen

Bestaande abonnementhouders ontvangen €10 vriendenkorting bij verlenging van het abonnement vóór de afloopdatum.

3 t/m 9 jaar: 41,50
Vanaf 10 jaar: 51,50

Drie brulapen naast elkaar

Alle voordelen bij een abonnement

Veel gestelde vragen over een GaiaZOO-abonnement

Wat houdt de introduceekorting in? Hoe kan ik hier gebruik van maken en wat zijn de voorwaarden?
Als abonnementhouder ontvang je in het betreffende kalenderjaar 40% korting op het reguliere kassatarief voor maximaal 4 personen (introducés) per bezoekdag. Jij als abonnementhouder kunt online of aan de kassa de introduceetickets bestellen en deze dienen direct betaald te worden. De korting is niet te combineren met andere acties/kortingen en je dient samen met jouw introducé(es) het park te bezoeken. Het is dus niet mogelijk om je abonnement mee te geven aan een introducee die zonder jou het park met korting wilt bezoeken.
Wat is de ingangsdatum van het GaiaZOO abonnement?
Bij het afsluiten van een nieuw GaiaZOO abonnement is de datum van afsluiten tevens de ingangsdatum. Bij het afsluiten van een abonnementsverlenging wordt het nog lopende abonnement verlengd met 365 dagen, vanaf de dag dat het abonnement afloopt. Bij een cadeauvoucher voor een nieuw abonnement heeft de begunstigde vanaf het aankopen van de voucher een jaar de tijd om deze te verzilveren aan de kassa van GaiaZOO.
Hoelang is mijn GaiaZOO abonnement geldig? Mag ik GaiaZOO met mijn abonnement onbeperkt bezoeken?
Het jaarabonnement is 365 dagen (en in geval van een schrikkeljaar 366 dagen) geldig. Men mag in deze periode onbeperkt het park bezoeken. In geval van evenementen en activiteiten, georganiseerd door GaiaZOO, staat in de evenementenkalender beschreven of abonnementhouders wel of niet kosteloos kunnen deelnemen.
Krijg ik als GaiaZOO abonnementhouder korting op parkeren?
Voor abonnementhouders is er op vertoon van hun geldige abonnementspas aan onze entreekassa een parkeerstrippenkaart à 40,- voor 10x parkeren tegen een tarief van 4,- per keer. Deze parkeerstrippenkaart is te gebruiken zolang je abonnement loopt. Via de webshop en kassa is ook een los parkeerticket verkrijgbaar voor 6,-.
Ik heb online een abonnement of abonnementsverlenging afgesloten of ben dit van plan. Hoe kom ik in het bezit van mijn persoonlijke GaiaZOO abonnementspas?
Bij een verlenging hoef je niets te doen. Je huidige abonnement wordt met 365 dagen verlengd en je huidige pas kun je blijven gebruiken. Bij een nieuw abonnement gaat het door jouw online aangeschafte abonnement in vanaf de aankoopdatum. Op de eerstgeplande bezoekdag toon je jouw bevestigingsmail aan de dagkassa. Dit mag je zowel op je mobiele telefoon als uitgeprint laten zien. Je hoeft geen pasfoto mee te nemen: wij maken ter plekke een foto voor op de abonnementspas. Je ontvangt de pas vervolgens direct.
Ik wil mijn abonnementspas komen ophalen, maar niet alle gezinsleden die een online abonnement hebben gekocht kunnen zich die dag melden aan de kassa. Hoe verloopt het verzilveren verder?
Het is geen probleem als niet iedereen meekomt. Wij kunnen het pasje voor de overige personen later aanmaken.
Is een GaiaZOO abonnement persoonsgebonden?
Ja, een jaarabonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Ik wil een partner-attractie met korting bezoeken. Wat moet ik meenemen en wat zijn de voorwaarden?
Je dient je geldige abonnementspas mee te nemen bij een bezoek aan een partner-attractie. Kijk van tevoren altijd op deze website of er aanvullende voorwaarden gelden.
Zijn de voordelen die ik ontvang bij mijn abonnement alleen voor mijzelf geldig of kunnen niet-abonnementhouders hier ook gebruik van maken?
Deze voordelen zijn enkel geldig voor de abonnementhouder. Een abonnementspas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Hoe licht ik GaiaZOO in wanneer er sprake is van overlijden van de abonnementhouder?
Neem contact met ons op via +31(0)45 567 60 70 of per e-mail via: [email protected]. De resterende looptijd van het abonnement van de overledene mag door iemand anders worden overgenomen. Indien de betreffende persoon al een lopend abonnement van GaiaZOO heeft, verlengen wij zijn/haar abonnement met de resterende looptijd. Dit regelen we voor je bij onze kassa.
Mijn kind is jonger dan 3 en heeft nog geen pasje. Wat moet ik doen?
Kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen bij de kassa kosteloos een abonnement voor de allerkleinste afsluiten. Je kunt dit online aanschaffen via Mijn.GaiaZOO.nl of bij onze kassa.
Kan ik iemand een jaarkaart cadeau doen?
Je kunt online een cadeaukaart kopen voor een jaar GaiaZOO. Je ontvangt een voucher om cadeau te doen, welke bij de GaiaZOO kassa kan worden ingewisseld (dit geldt voor zowel nieuwe abonnementen als verlengingen).
Ik wil mijn abonnement verlengen, maar ben een maand of langer geen abonnementhouder geweest. Is dit mogelijk?
Het is alleen mogelijk om een abonnement te verlengen indien het nog actief is, of in ieder geval niet langer dan een maand verlopen is. Gegevens van mensen waarvan het abonnement is verlopen, kunnen in de meeste gevallen opnieuw geactiveerd worden bij de aanschaf van een nieuw abonnement aan de kassa. Let op: de nieuwprijs is van toepassing op dit abonnement.
Ik heb een GaiaZOO-abonnement. Hoe kom ik in het bezit van de bijbehorende Voordeelfolder?
Je hebt geen voordeelfolder nodig. De partners, de voordelen en de voorwaarden worden gecommuniceerd op de website. Kijk altijd van tevoren op onze website welke voorwaarden er gelden bij onze partners. Het aanbod kan wisselen, dat maakt het extra leuk om deze pagina regelmatig te bezoeken!
Wat houdt de 365 dagen garantie in?
Ook in 2023 verstrekken wij een 365 dagen coronagarantie. Mocht GaiaZOO in de toekomst de poorten tijdelijk moeten sluiten, dan kun je ervoor kiezen om de gemiste dagen aan de afloopdatum van je abonnement toe te laten voegen. Ook blijft de optie bestaan om GaiaZOO te steunen en van deze compensatie af te zien. Je bent zo gegarandeerd van 365 dagen onbezorgd en veilig bezoek aan GaiaZOO.
Kan ik het abonnement van iemand anders verlengen? Ook als diegene niet op hetzelfde adres woont als ik?
Je kunt het beste via de cadeauwebshop een cadeauvoucher aanschaffen. Controleer s.v.p. zelf vooraf of de begunstigde in het bezit is van een actief GaiaZOO-abonnement om te voorkomen dat er tijdens het verzilveren van de cadeauvoucher bij de kassa bijbetaald moet worden. Wij mogen dit vanwege privacy redenen niet voor je opzoeken.
Kunnen verenigingen of bedrijven ook abonnementen afsluiten als kerstcadeau voor personeel?
Dat is mogelijk! Je kunt hiervoor contact met GaiaZOO opnemen via [email protected].