GaiaZOO
jaarkaart

Word Vriend van Gaia
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Bezoek GaiaZOO onbeperkt met een abonnement

Met een GaiaZOO-abonnement ervaar je hoe bijzonder onze aarde is en geniet je ieder seizoen van de mooiste dierentuin van Nederland. Naast 365 dagen onbeperkt toegang tot het park, ontvang je nog veel meer voordelen zoals gratis of met korting toegang bij evenementen, korting op het parkeren, 5% korting in de horeca en GaiaSHOP en tot 50% korting bij heel veel dierentuinen, pretparken en andere partners. Scroll naar beneden voor alle abonnementsvoordelen.

365 dagen toegang
30% introducékorting
Voordeliger parkeren
Tot 50% korting bij veel partnerparken
5% korting in de horeca en GaiaSHOP

Nieuw abonnement

Met een jaarkaart bezoek je de ZOO een jaar lang onbeperkt.

3 t/m 9 jaar: 53,50
Vanaf 10 jaar: 63,50

Abonnement verlengen

Verleng jij je abonnement voordat het verloopt? Dan ontvang je altijd 10 euro verlengkorting.

3 t/m 9 jaar: 53,50 43,50
Vanaf 10 jaar: 63,50 53,50

Ambassadeur van de Natuur

Ga voor een upgrade en word Ambassadeur van de Natuur! Zo steun je natuurbehoud en help je bedreigde diersoorten. Dit jaar kun je kiezen voor de bongo, blauwkeelara of dwergnijlpaard. Ontvang een speciale abonnementspas en bezoek onze Gaia NatuurColleges.

Prijs: 15,- bovenop de abonnementsprijs

Alle voordelen bij een abonnement

💡 Mis het niet: Bezoek je GaiaZOO vaker dan 2x per jaar? Dan kan een abonnement voordeliger zijn!

Veel gestelde vragen over een GaiaZOO-abonnement

Kunnen verenigingen of bedrijven ook abonnementen afsluiten als kerstcadeau voor personeel?
Dat is mogelijk! Je kunt hiervoor contact met GaiaZOO opnemen via reserveringen@GaiaZOO.nl.
Wat houdt de introduceekorting in?
Met een betaald abonnement (3 t/m 9 jaar, of vanaf 10 jaar) ontvang je 30% korting op het reguliere kassatarief voor maximaal 4 personen (introducés) per bezoekdag. Jij als abonnementhouder kunt online of aan de kassa de introduceetickets kopen. De korting is niet te combineren met andere acties/kortingen en je dient samen met jouw introducé(es) het park te bezoeken.
Wat is de ingangsdatum van het GaiaZOO abonnement?
Bij het afsluiten van een nieuw GaiaZOO abonnement is de datum van afsluiten tevens de ingangsdatum. Bij een verlenging wordt het nog lopende abonnement verlengd met 365 dagen, vanaf de dag dat het abonnement afloopt. Bij een cadeauvoucher voor een nieuw abonnement heeft de ontvanger vanaf het aankopen van de voucher twee maanden de tijd om deze te verzilveren aan onze kassa.
Hoelang is mijn GaiaZOO abonnement geldig? Mag ik GaiaZOO met mijn abonnement onbeperkt bezoeken?
Het jaarabonnement is 365 dagen (en in geval van een schrikkeljaar 366 dagen) geldig. Je mag in deze periode onbeperkt het park komen bezoeken! In geval van evenementen en activiteiten, georganiseerd door GaiaZOO, staat in onze evenementenkalender beschreven of abonnementhouders wel of niet kosteloos kunnen deelnemen.
Krijg ik als GaiaZOO abonnementhouder korting op parkeren?
Voor abonnementhouders is er op vertoon van hun geldige abonnementspas aan onze entreekassa een parkeerstrippenkaart à 40,- voor 10x parkeren tegen een tarief van 4,- per keer. Deze parkeerstrippenkaart is te gebruiken zolang je abonnement loopt. Via de webshop en kassa is ook een los parkeerticket met korting verkrijgbaar voor 6,- (in plaats van 8,50).
Ik heb online een nieuw abonnement of verlenging afgesloten of ben dit van plan. Hoe kom ik in het bezit van mijn persoonlijke GaiaZOO abonnementspas?
Kom voor je eerstvolgende bezoek even langs bij onze kassa en toon jouw bevestigingsmail (op je mobiel of geprint). Je hoeft geen pasfoto mee te nemen; wij maken ter plekke een (nieuwe) foto. Je ontvangt de nieuwe pas en kunt daarna meteen het park bezoeken.
Ik wil mijn abonnementspas komen ophalen, maar niet alle gezinsleden die een online abonnement hebben gekocht kunnen zich die dag melden aan de kassa. Hoe verloopt het verzilveren verder?
Het is geen probleem als niet iedereen meekomt. Wij kunnen het pasje voor de overige personen later aanmaken.
Is een GaiaZOO abonnement persoonsgebonden?
Ja, een jaarabonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Ik wil een partner-attractie met korting bezoeken. Wat moet ik meenemen en wat zijn de voorwaarden?
Je dient je geldige abonnementspas mee te nemen bij een bezoek aan een partner-attractie. Kijk van tevoren altijd op deze pagina of er aanvullende voorwaarden gelden.
Zijn de voordelen die ik ontvang bij mijn abonnement alleen voor mijzelf geldig of kunnen niet-abonnementhouders hier ook gebruik van maken?
Deze voordelen zijn enkel geldig voor de abonnementhouder. Een abonnementspas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Hoe licht ik GaiaZOO in wanneer er sprake is van overlijden van de abonnementhouder?
Neem contact met ons op via +31(0)45 567 60 70 of per e-mail via: info@GaiaZOO.nl. De resterende looptijd van het abonnement van de overledene mag door iemand anders worden overgenomen. Indien de betreffende persoon al een lopend abonnement van GaiaZOO heeft, verlengen wij zijn/haar abonnement met de resterende looptijd. Dit regelen we voor je bij onze kassa.
Mijn kind is jonger dan 3 en heeft nog geen pasje. Wat moet ik doen?
Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar kun je kosteloos een abonnement voor de allerkleinsten afsluiten. Je kunt het abonnement aan de kassa komen aanmaken, of online via Mijn.GaiaZOO.nl. Je ontvangt bij het eerstvolgende bezoek het abonnementspasje. Een abonnement voor de allerkleinste heeft een voordeel: Op de 3e verjaardag krijgt de jarige namelijk € 10,- korting op het eerste betaalde GaiaZOO-abonnement voor kinderen van 3 t/m 9 jaar!
Kan ik iemand een jaarkaart cadeau doen?
Je kunt online een cadeaukaart kopen voor een jaar GaiaZOO. Je ontvangt een voucher om cadeau te doen, welke bij de GaiaZOO kassa kan worden ingewisseld (dit geldt voor zowel nieuwe abonnementen als verlengingen).
Ik heb een GaiaZOO-abonnement. Hoe kom ik in het bezit van de bijbehorende Voordeelfolder?
Je hebt geen voordeelfolder nodig. De partners, de voordelen en de voorwaarden worden gecommuniceerd op de website. Kijk altijd van tevoren op onze website welke voorwaarden er gelden bij onze partners. Het aanbod kan wisselen, dat maakt het extra leuk om deze pagina regelmatig te bezoeken!
Kan ik het abonnement van iemand anders verlengen? Ook als diegene niet op hetzelfde adres woont als ik?
Je kunt het beste via de cadeauwebshop een cadeauvoucher aanschaffen. Controleer s.v.p. zelf vooraf of de begunstigde in het bezit is van een actief GaiaZOO-abonnement om te voorkomen dat er tijdens het verzilveren van de cadeauvoucher bij de kassa bijbetaald moet worden. Wij mogen dit vanwege privacy redenen niet voor je opzoeken.

Veel gestelde vragen over Mijn GaiaZOO (abonnementhouders portaal)

Hoe schaf ik een abonnement aan?
Het aanschaffen van een abonnement is online mogelijk via Mijn GaiaZOO of fysiek aan onze dagkassa. Om online een nieuw GaiaZOO abonnement aan te schaffen, heb je een Mijn GaiaZOO account nodig. Hierin worden jouw gegevens die we nodig hebben voor je abonnement (en eventueel je gezinsleden) veilig opgeslagen. De registratie van jouw account is heel eenvoudig.
 1. Ga naar https://mijn.gaiazoo.nl/login/
 2. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Ik heb nog geen account’ en daarna op ‘Ik heb nog geen abonnement’.
 3. Vul nu alle verplichte velden in, accepteer de privacyverklaring en klik op ‘Opslaan’.
 4. Er wordt nu een activatie e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Controleer eventueel je postvak ongewenste mail. Klik in de e-mail op ‘Registratie voltooien’.
 5. Geef nu het gewenste wachtwoord op en klik op ‘Opslaan’. Nu is jouw registratie helemaal compleet en kun je een abonnement aanschaffen via Mijn GaiaZOO (voor jezelf en eventueel jouw gezinsleden).
Ik heb al een GaiaZOO abonnement, maar nog geen Mijn GaiaZOO account. Kan ik ook een Mijn GaiaZOO account aanmaken?
Ook als je wel al een abonnement hebt, dan kun je een Mijn GaiaZOO account aanmaken. Het voordeel hiervan is dat je dan jouw zaken daarna ook online kunt regelen.
 1. Ga naar https://mijn.gaiazoo.nl/login/
 2. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Ik heb nog geen account’.
 3. Vul nu jouw gegevens in, je hebt hier ook je abonnementnummer nodig (dit vind je terug op jouw abonnementspas).
 4. Vul alle verplichte velden in, accepteer de privacyverklaring en klik op ‘Opslaan’.
 5. Er wordt nu een activatie e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Controleer eventueel je postvak ongewenste mail. Klik in de e-mail op ‘Registratie voltooien’.
 6. Geef nu het gewenste wachtwoord op en klik op ‘Opslaan’. Nu is jouw registratie helemaal compleet en heb je een Mijn GaiaZOO account. Je kunt in jouw profiel de afloopdatum van jouw abonnement inzien en jouw abonnement(en) online verlengen.
Ik heb online een abonnement of abonnementsverlenging afgesloten. Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen en wat moet ik doen?
De mogelijkheid bestaat dat de bevestigingsmail in je spamfolder of ongewenste berichten map is binnengekomen. Is het bedrag van je aankoop van je rekening afgeschreven? Dan kun je telefonisch contact met GaiaZOO opnemen via +31(0)45-567 60 70 of via info@gaiaZOO.nl.
Waar kan ik vinden wanneer mijn abonnement verloopt?
Via Mijn.GaiaZOO.nl kun je inloggen op je persoonlijke profiel in jouw “Mijn GaiaZOO omgeving” en je persoons- en abonnementsgegevens inzien, waaronder de afloopdatum van je abonnement(en). Het wijzigen van je persoonsgegevens kan ook via Mijn GaiaZOO.
Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat moet ik doen?
Maak dan op Mijn.GaiaZOO.nl/login gebruik van de optie: ‘wachtwoord vergeten’.
 • Vul je e-mailadres in en klik op Volgende.
 • Als er inderdaad een account met jouw e-mailadres gevonden is, kun je op de volgende pagina klikken op Wachtwoord vergeten.
Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail in je inbox om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Mijn e-mailadres of adres is gewijzigd. Moet ik dit doorgeven? Hoe kan ik deze wijziging(en) het beste doorgeven?
Wijzigingen van persoonsgegevens kun je aangeven op je persoonlijke profiel via Mijn.GaiaZOO.nl. In dit profiel kun je direct je gegevens wijzigen.