In onderhoud
of gesloten

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Het kan voorkomen dat er in GaiaZOO werkzaamheden plaatsvinden, waardoor een diersoort tijdelijk niet zichtbaar is of een gebied voor bepaalde tijd is afgesloten.

Hier beneden vind je een overzicht van eventuele dierverblijven, gebouwen of speeltoestellen die momenteel gesloten zijn.

Wolven | Vallei gesloten

In het kader van: we maken GaiaZOO steeds mooier voor jou, zijn vanaf maandag 15 april de Vreemde Vogels VolièreWolven | Vallei en de vlonder bij het KraaienNest aan de beurt voor groot onderhoud. Dat betekent dat de wandelroute van het Taiga-gebied iets zal worden aangepast. De werkzaamheden, die het gehele jaar in beslag zullen nemen, hebben álles te maken met de nieuwe ontwikkelingen voor 2025, ons 20-jarig jubileum. Het voormalige wolvenverblijf en de voormalige schUILhut krijgen namelijk een heel nieuwe invulling en dat wordt uniek voor Nederland.

Overige mededelingen:

  • Sinds 2014 leefde een groep grijze wolven in GaiaZOO. In 2023 zijn de laatste twee wolven op een respectabele leeftijd van 16 jaar overleden en sindsdien zijn er geen wolven meer in GaiaZOO. Lees het hele bericht. Dit jaar zullen er diverse werkzaamheden plaatsvinden ter voorbereiding op de herinrichting van dit verblijf.
  • Vanwege werkzaamheden zijn de dwergnijlpaarden niet zichtbaar.

Kom je vandaag naar GaiaZOO?