Hotel
arrangementen

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Breng jij een bezoek aan GaiaZOO en ben je nog op zoek naar een accommodatie om te verblijven? In de omgeving liggen verschillende mooie parken en hotels om je bezoek onvergetelijk te maken. Deze accommodaties bieden een speciaal GaiaZOO arrangement aan.

Boek je tickets voor GaiaZOO in combinatie met één of meerdere overnachtingen.

Hotel Abdij Rolduc

4 km vanaf GaiaZOO – Hotel Abdij Rolduc heeft een GaiaZOO arrangement samengesteld voor onvergetelijke dagen.

Geniet van de Limburgse gastvrijheid in een historische ambiance! Het hotel is rustig gelegen aan de rand van Zuid-Limburg en ligt dichtbij de grote attracties en steden als Maastricht, Aken en Valkenburg.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Hotel Abdij Rolduc.

hotelarrangementen - bezoek GaiaZOO met een overnachting

Hotel Kasteel Erenstein

<1 km vanaf GaiaZOO – Hotel Kasteel Erenstein

In GaiaZOO ontdekt u wel meer dan 150 verschillende diersoorten! Van hele kleine bladsnijdersmieren tot bijna 4 meter hoge giraffen, u vindt ze hier allemaal. Zin om zelf actief bezig te zijn? In de overdekte DinoDome kunnen kinderen de beest uithangen! Met dit arrangement ontvangt u naast een comfortabele overnachting, ook entree voor GaiaZOO en een heerlijk 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst!

Dit arrangement is te boeken voor zowel 2 als 3 dagen.

Hotel Kasteel Erenstein

Van der Valk

9 km vanaf GaiaZOO – Van der Valk Hotel Heerlen heeft een GaiaZOO-familie arrangement samengesteld voor onvergetelijke dagen.

Je logeert in het luxe ****- sterren familie hotel aan de rand van het prachtige landgoed Terworm. Vanuit het hotel kun je fietsen en wandelen naar de kasteeltuin, maar ook inhouse relaxen in het riante binnenzwembad.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Hotel Van der Valk.

Van der Valk Heerlen - bezoek GaiaZOO met een hotelovernachting

Camping La Dolce Vita

15 km vanaf GaiaZOO – Camping La Dolce Vita in Ransdaal ligt in een heuvelachtig landschap met prachtige vergezichten. Ransdaal kenmerkt zich door authentieke boerderijen met hun typische ronde poorten en mooie binnenplaatsen.

Verblijf in een luxe safaritent inclusief sanitair en echte bedden. Word wakker door het gekraai van de haan en ga in de ochtend op zoek naar verse eitjes bij de kippen.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Camping La Dolce Vita

hotelarrangementen bezoek GaiaZOO met een overnachting

Hotel Valkenburg by Mercure

20 km vanaf GaiaZOO – Hotel Valkenburg by Mercure; een oude brouwerij omgetoverd tot designhotel. Midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Hotel Valkenburg by Mercure.

Hotel Valkenburg by Mercure

Merici Hotel Sittard

26 km vanaf GaiaZOO – Het Merici Hotel in Sittard is een prachtig viersterren kloosterhotel met internationaal karakter. Ervaar de serene sfeerelementen van zoveel jaren geleden opnieuw. Koninklijk slapen in een chique, monumentaal gebouw en genieten van een flamboyante omgeving.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Merici Hotel Sittard.

Merici Hotel Sittard

Recreatiepark de Leistert

70 kilometer vanaf GaiaZOO – Bij Recreatiepark de Leistert ben je aan het juiste adres als het gaat om vakantie vieren. En met het GaiaZOO arrangement maak je jouw verblijf onvergetelijk!

Het meest veelzijdige vakantiepark van Limburg ligt in Roggel, vlakbij Weert en Roermond, en heeft een oppervlakte van ruim 200 voetbalvelden met een enorm aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Er is zóveel te beleven en voor ieder wat wils!

Voor meer informatie bekijk de mogelijkheden bij Recreatiepark de Leistert.

Leistert in GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?