Meer dan een hapje en een drankje

Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

Geniet van een heerlijk belegd broodje, zomers ijsje of een (h)eerlijk kopje koffie vanaf verschillende mooie plekken in het park.

GaiaOntbijt

Bezoek jij de ZOO al in de ochtend? Overweeg dan eens een GaiaOntbijt! Geniet van een warme drank naar keuze, verse jus in een GaiaBeker, een kaiserbroodje met kaas, boter en zoetwaren en een ambachtelijke croissant.

Het GaiaOntbijt koop je vooraf online voor 8,50 en kan dagelijks tussen 10.00 en 11.30 uur afgehaald worden in restaurant Acacia.

  • Het GaiaOntbijt is een voordelige combideal die alleen vooraf, online te reserveren is.
  • Het arrangement is exclusief ZOOentree.
Gaia ontbijt in GaiaZOO

Culinaire Safari

Maak je bezoek aan GaiaZOO nóg leuker met een Culinaire Safari!

Het 3- of 4-gangenmenu brengt je langs onze verschillende horecalocaties.

  • De Culinaire Safari is een voordelige combideal die alleen vooraf, online te reserveren is.
  • Drankjes (met uitzondering van de warme drank bij Sequoia) en ZOOentree zijn niet in de prijs inbegrepen.
  • De volgorde van jouw reis bepaal je zelf!
Culinaire Safari

Onze eet- en drinkgelegenheden

Eerlijk genieten

Zuid-Limburg ademt bourgondische sferen. Wij geloven dat ook dit op verantwoorde wijze kan en daarom zijn onze horecamedewerkers continu op zoek naar duurzame alternatieven.

Het Gulpener bier wordt lokaal gebrouwen door de meest duurzame bierbrouwer van Nederland. En we serveren al jaren alleen vegetarische kroketten, grillen vlees met het beter leven keurmerk en gebruiken lokaal geproduceerde knakworsten. Dit varken mag zijn hele leven vrij scharrelen en krijgt biologische voeding. Wist je dat ook de kaas op onze lokaal gebakken broodjes volledig biologisch is? We gebruiken ook geen vis. Wij schenken duurzame koffie, door branderij Peeze. Eerlijk, klimaatpositief en afvalvrij. Dit betekent dat de bonen op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden – voor zowel mens als natuur.

Eerlijk genieten

Geen palmolie

Voor de productie van palmolie worden op grote schaal oerbossen gekapt, met name in Indonesië en Maleisië. Op de kaalgeslagen terreinen worden palmolie plantages aangelegd. Hierdoor verliezen onder andere orang oetans, neushoorns, olifanten en tijgers en vele tientallen kleinere diersoorten hun thuis.

In GaiaZOO kun je zorgeloos genieten van je frietje, gemaakt van duurzame Farm Frites. We frituren elektrisch in 100% Europese zonnebloemolie. En dat is super belangrijk voor dier en natuur! In combinatie met het regelmatig reinigen van het frituurvet (waardoor het langer mee gaat voordat het uiteindelijk wordt gerecycled tot biobrandstof) smaakt een frietje in GaiaZOO nóg lekkerder!

Check jij tijdens het boodschappen ook of er palmolie in je chocolade, ijs, koekjes, cosmetica, zeep of margarine zit?

Gorilla met jong bezorgde blik

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?