Meer dan een hapje
en een drankje

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Geniet van een heerlijk belegd broodje, zomers ijsje of een (h)eerlijk kopje koffie vanaf verschillende mooie plekken in het park.

Eerlijk genieten

Zuid-Limburg ademt bourgondische sferen. Wij geloven dat ook dit op verantwoorde wijze kan en daarom zijn onze horecamedewerkers continu op zoek naar duurzame alternatieven.

Het Gulpener bier wordt lokaal gebrouwen door de meest duurzame bierbrouwer van Nederland. En we serveren al jaren alleen vegetarische kroketten, grillen vlees met het beter leven keurmerk en gebruiken lokaal geproduceerde knakworsten. Dit varken mag zijn hele leven vrij scharrelen en krijgt biologische voeding. Wist je dat ook de kaas op onze lokaal gebakken broodjes volledig biologisch is? We gebruiken ook geen vis. Wij schenken duurzame koffie, door branderij Peeze. Eerlijk, klimaatpositief en afvalvrij. Dit betekent dat de bonen op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden – voor zowel mens als natuur.

Eerlijk genieten

Onze eet- en drinkgelegenheden

GaiaOntbijt

Bezoek jij de ZOO al in de ochtend? Overweeg dan eens een GaiaOntbijt! Geniet van een warme drank naar keuze, verse jusyoghurt met muesli, handfruit, een kaiserbroodje met kaas, boter en zoetwaren en een ambachtelijke croissant.

Het GaiaOntbijt koop je vooraf online voor € 8,95. Abonnementhouders ontvangen korting en betalen € 7,95 voor het GaiaOntbijt.

  • Het GaiaOntbijt kan dagelijks tussen 10.00 en 11.30 uur afgehaald worden in restaurant Acacia.
  • Voordelige combideal die alleen vooraf, online te reserveren is.
  • Het arrangement is exclusief ZOOentree.
GaiaOntbijt 2024 vierkant

Geen palmolie

Voor de productie van palmolie worden op grote schaal oerbossen gekapt, met name in Indonesië en Maleisië. Op de kaalgeslagen terreinen worden palmolie plantages aangelegd. Hierdoor verliezen onder andere orang oetans, neushoorns, olifanten en tijgers en vele tientallen kleinere diersoorten hun thuis.

In GaiaZOO kun je zorgeloos genieten van je frietje, gemaakt van duurzame Farm Frites. We frituren elektrisch in 100% Europese zonnebloemolie. En dat is super belangrijk voor dier en natuur! In combinatie met het regelmatig reinigen van het frituurvet (waardoor het langer mee gaat voordat het uiteindelijk wordt gerecycled tot biobrandstof) smaakt een frietje in GaiaZOO nóg lekkerder!

Check jij tijdens het boodschappen ook of er palmolie in je chocolade, ijs, koekjes, cosmetica, zeep of margarine zit?

Gorilla met jong bezorgde blik

Kom je vandaag naar GaiaZOO?