Steun ons

Steun dier en natuur
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Wil jij GaiaZOO steunen?

Met jouw steun investeren wij in het verbeteren van de leefomgeving van de dieren in GaiaZOO en draag je een steentje bij aan natuurbehoud. We hebben hier alle mogelijkheden onder elkaar gezet.

Alle bee(s)tjes zijn welkom!

Vrije gift of donatie

Steun het Gaia Nature Fund door een eenmalige donatie te doen. Meerdere keren per jaar doneert het GNF geld aan bedreigde diersoorten en help je de soortgenoten van de dieren die je in GaiaZOO ziet. Zo maken we samen natuurbehoud mogelijk! Je kunt zelf het bedrag kiezen dat je wilt doneren.

Neushoorn in GaiaZOO

Adopteer een dier

GaiaZOO biedt verschillende dieradoptiepakketten aan. Met jouw steun investeren wij in het verbeteren van de leefomgeving van de dieren en draag je een steentje bij aan natuurbehoud. Je krijgt er ook wat leuks voor terug, zoals een certificaat, interessante nieuwsbrief en een naamsvermelding in de ZOO.

Jonge giraffe geboren in GaiaZOO november 2022

Als ambassadeur geef je de natuur kleur! Met een Gaia Nature Fund abonnement word je onze Ambassadeur van de Natuur! Dat kost je slechts 15 euro bovenop de reguliere abonnementsprijs van GaiaZOO. Zo steun je bedreigde diersoorten dichtbij en ver weg.

Word Ambassadeur van de Natuur

Kom je vandaag naar GaiaZOO?