Steun ons

Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

Wil jij GaiaZOO steunen?

Sluit dan een abonnement af en word Vriend van Gaia! Zo steun je dier en natuur. Of schaf een cadeauticket aan voor een dagje GaiaZOO. We hebben hier alle mogelijkheden onder elkaar gezet.

Alle bee(s)tjes zijn welkom!

Stokstaart zijkant in GaiaZOO

Abonnement voor jezelf of voor een ander

Verras iemand met een beestachtig leuk cadeau: een GaiaZOO jaarkaart! Een bijzonder cadeau om te geven én om te krijgen. Naast onbeperkt toegang tot het park, geniet je van nog veel meer voordelen zoals gratis entree bij verschillende partnerparken.

witgezicht saki tussen de bloesem in GaiaZOO

Adopteer een dier

Wens jij het allerbeste voor de dieren in GaiaZOO en wil je het welzijn van de dieren ondersteunen? GaiaZOO biedt verschillende dieradoptiepakketten aan. Met jouw steun kan GaiaZOO daardoor investeren in het verbeteren van de leefomgeving van de dieren en ook een steentje bijdragen aan natuurbehoud. Natuurlijk krijg je er ook wat leuks voor terug, zoals een certificaat, interessante nieuwsbrief en een naamsvermelding in de ZOO. Bovendien gaat 10% van het adoptiegeld naar de natuurbehoud stichting van GaiaZOO. Zo helpen we samen bedreigde dieren in de landen van herkomst!

Bever zittend in water in GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?