Adopteer een
dier!

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

GaiaZOO vindt dat het welzijn van de dieren altijd op de eerste plaats komt. Daarom leven de dieren in ruime, groene verblijven waarin zij hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen.

Met de giften van dieradopties help jij mee om het leven van de dieren nóg leuker te maken:

  • De leefomgeving van de dieren wordt nóg uitdagender. Zo helpen speciale voer-bungees de roofdieren om fysiek en mentaal gezond te blijven. Een sterke krabborstel bij de witte neushoorns biedt hen de mogelijkheid om hun huid te verzorgen. En bij diverse diersoorten worden voerballen aangeboden om hun natuurlijke eetgedrag te stimuleren;
  • mede dankzij de adopties verbetert het dierwelzijn;
  • je helpt mee aan de bescherming van hun wilde soortgenoten!

Waarom adopteer je een dier?

Welke dieren kan ik adopteren?

Elke diersoort is volgens GaiaZOO ‘evenveel waard’, of het nu een kolossale neushoorn is, of een kleine witgezicht oeistitie. GaiaZOO hangt dus geen prijskaartje aan de verschillende diersoorten. Aangezien wij het belangrijk vinden dat het adoptiegeld ten goede komt aan alle dieren, is het niet mogelijk om individuen te adopteren. Twijfel jij nog welke diersoort je wilt adopteren? Ontdek op de pagina Alle Dieren welke diersoorten er in GaiaZOO leven.

Hoe kan ik een dier adopteren?

Om het voor iedereen mogelijk te maken een steentje bij te dragen aan dierenwelzijn, zijn er diverse adoptiepakketten beschikbaar. GaiaZOO doneert 10% van de adoptiebijdragen aan het Gaia Nature Fund. Kies hier het pakket dat bij jou past!

Adopteer een dier voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf oog voor dier & natuur en wil jij nét dat stapje extra zetten? Sluit dan een dieradoptiepakket op maat af. Daarmee draag je niet alleen bij aan het welzijn van de dieren in GaiaZOO, maar ook aan natuurbehoud wereldwijd. Dit sluit perfect aan bij jullie MVO doelstellingen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden?

Neushoorn in GaiaZOO

Wil jij GaiaZOO op een andere manier steunen?

Naast dieradopties kun je GaiaZOO ook op andere manieren een warm hart toedragen. We hebben hier alle mogelijkheden voor je op een rij gezet!

Kom je vandaag naar GaiaZOO?