045 567 60 70
Tijdens kantooruren

GaiaZOOmeravonden

Geniet in de avonduren van de meest bijzondere dieren ter wereld! Op vrijdag 20 & 27 juli en op 3 & 10 augustus is GaiaZOO tot 21 uur geopend. Er zullen wederom leuke activiteiten worden georganiseerd. Met een dagticket kun je de hele dag én avond genieten. Wil je alleen in de avonduren komen? Onderaan deze pagina vind je een link naar de avondtickets!


GaiaZOOmeravond

Kijkje achter de schermen!

Durf jij een kijkje te nemen in het binnenverblijf van de giraffen? Weet jij hoe hoog zo'n verblijf eigenlijk is? Of ben je benieuwd naar het binnenverblijf van de neushoorns? Tijdens de GaiaZOOmeravonden kun je tot 20.00 uur een kijkje gaan nemen in de binnenverblijven van deze dieren en kom je alles te weten over de bijzondere giraffen en de reusachtige neushoorns.

 

Dier(voeder)presentaties

Een dierverzorger vertelt je van alles over de dieren in GaiaZOO tijdens diverse dier(voeder)presentaties.

Gorilla's 18.00 uur
Wasberen 18.30 uur
Doodshoofdapen* 18.30 uur
Lynxen 19.00 uur
Otters 19.30 uur

* Het doodshoofdapenbos is geopend tot 20.00 uur

GaiaZOOmeractiviteiten

Wil je GaiaZOO nog beter leren kennen? Ga mee met de speciale avondrondleiding door de ZOO en leer nog meer over de dieren. Of breng eens een bezoekje aan de EduKar of het KraaienNest, waar je schedels, geweien en vachten kunt bekijken & aanraken.

Start avondrondleiding: 18:30u Restaurant Plateau van Gaia

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in GaiaZOO. Lekker spelen in de overdekte DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Of wat dacht je van een ritje op de DinoCarrousel?

Tijdens de GaiaZOOmeravonden zijn de DinoDome en DinoCarrousel geopend tot 20.30 uur.

Eten & Drinken

Wil je écht ZOOmers genieten? Breng een bezoekje aan Gaia's Cocktailbar voor heerlijke ZOOmerse drankjes.Op diverse plekken in de ZOO kun je genieten van LIVEmuziek. Voor lekkere hapjes kun je terecht bij de GaiaGrill. Of schuif aan bij een sfeervolle BBQ in Hof van Gaia. Geniet van Live muziek, 3 stuks vlees van de barbecue (grillworst, varkenshaas saté en een gemarineerde kipfilet), gegrilde maiskolf, een luxe koud buffet met o.a. Limburgse koude schotel, aardappel salade, pasta salade en rauwkost salade, diverse koude en warme sauzen en een gevarieerde broodmand met kruidenboter.
Prijs € 17,50 p.p. exclusief drank. 

Voor kinderen t/m 12 jaar hebben we; twee stukjes vlees (hamburger en kipspiesje), luxe koud buffet met Limburgse koude schotel, aardappel salade, pasta salade en rauwkost salades, diverse koude en warme sauzen en een gevarieerde broodmand met kruidenboter.
Prijs € 10,00 p.p. exclusief drank.

Tijdstip BBQ: 17.00 – 19.00 uur
Om 17.00 uur zal de BBQ starten. Hoe laat u komt, bepaalt u zelf. Tussen 17.00 en 19.00 verzorgen wij een overheerlijke BBQ vanaf het terras van Hof van Gaia.
U vindt de ingang van Hof van Gaia, naast het verblijf van de rode panda’s.

- Reserveren van de BBQ is verplicht
- Graag ontvangen we de volgende informatie: Datum bezoek, naam, aantal personen, kind of volwassenen en eventuele speciale dieetwensen.

Reserveer hier de BBQ

Entreetickets

Abonnementhouders met een geldig GaiaZOO-abonnement hebben recht op toegang.

Bestel hier je GaiaZOOmeravondtickets direkt online!

Avondtickets Online tickets Aan de kassa
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 9 jaar € 10,00 € 12,50
Vanaf 10 jaar € 12,50 € 12,50

Gaia ZOO Poster ZOOmeravonden A3 0418 V 2 Zonder Link

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO