Vergaderen op een unieke locatie

In Magnolia kun je onder andere gebruik maken van het Auditorium met 250 ruime zitplaatsen. Voorzien van de meest hoogwaardige audiovisuele apparatuur leent deze zaal zich voor bedrijfspresentaties en congressen.

In de twee zalen van Magnolia kan vergaderd of gefeest worden in een zeer inspirerende omgeving. De zalen bieden door hun glazen gevel zicht op een sfeervol terras met uitzicht op de rode panda’s en muntjaks.

vergaderen in GaiaZOO

Mogelijkheden met heerlijke culinaire arrangementen

Vergaderen in de inspirerende, groene en levendige omgeving van GaiaZOO zorgt voor een frisse kijk op de zaak. Neem tijdens de vergadering een korte pauze en loop een rondje door te dierentuin. Of dompel jouw gasten onder in de wondere wereld van dier en natuur door ze een rondleiding aan te bieden. Dit in combinatie met een goede vergadering en eventuele heerlijke culinaire arrangementen staat garant voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.

vergaderen in GaiaZOO

Vergaderen in GaiaZOO

  • Inspirerende omgeving
  • Van vergadering tot conferentie
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Diverse arrangementmogelijkheden
  • Bijzondere omgeving
vergaderen in GaiaZOO

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wij nodigen je graag uit voor een afspraak op locatie, om mee te denken en samen een programma op maat te maken. Verstuur je aanvraag eenvoudig online.

Liever telefonisch contact opnemen met de afdeling reserveringen? Dat kan via +31(0)45 567 60 72.