Vergaderen op een
unieke locatie

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Kom vergaderen in de inspirerende, groene en levendige omgeving van GaiaZOO; een unieke en onvergetelijke ervaring.

In de twee zalen van Magnolia kan vergaderd en geborreld worden in een inspirerende omgeving. De zalen bieden door hun glazen gevel zicht op een sfeervol terras met uitzicht op de rode panda’s en muntjaks.

Daarnaast kunt u gebruik maken van het auditorium (het GaiaTheater) met 250 ruime zitplaatsen. Voorzien van de meest hoogwaardige audiovisuele apparatuur leent deze zaal zich voor bedrijfspresentaties en congressen.

vergaderen in GaiaZOO

Witte Magnolia zaal

40 zitplaatsen

Onze kleinste en intieme vergaderzaal biedt de perfecte setting voor productieve bijeenkomsten. In deze zaal kunnen we 40 zitplaatsen creëren.

Roze Magnolia zaal

75 zitplaatsen

In onze grote vergaderzaal kunnen maximaal 75 zitplaatsen gecreëerd worden. Alles wat u nodig heeft voor een vergadering met een grotere groep.

GaiaTheater

250 zitplaatsen

Ontdek de magie van onze theaterzaal voor uw volgende evenement. Met maar liefst 250 zitplaatsen is onze theaterzaal de perfecte locatie voor presentaties, lezingen en congressen.

Ook voor groepen groter dan 100 personen kunnen wij een geschikte vergaderlocatie faciliteren. We maken graag een programma op maat.

Door onze technologie is het mogelijk om beeld/presentaties te streamen waardoor wij ook grote groepen tot 600 personen kunnen plaatsen. Wij denken graag mee.

Nieuw: Tipi tent

GaiaZOO beschikt over een unieke buitenlocatie in een prachtige tipi-tent. Hier kunnen vergaderingen met groepen tot 40 personen gehouden worden, maar deze locatie leent zich ook uitstekend als sublocatie en workshopruimte.

De rustgevende geluiden van de natuur en het omliggende groen dragen bij aan een sfeer die creativiteit en inspiratie stimuleert.

Nieuw: Tipi tent

Pauzeren in de ZOO

Neem tijdens de vergadering een korte pauze en loop een rondje door te dierentuin voor een frisse kijk op de zaak. Dompel uw gasten nog meer onder in de wondere wereld van dier en natuur door ze een rondleiding aan te bieden.

Laat u verrassen door onze culinaire opties. Boek een heerlijke bourgondische lunch bij uw vergadering, geniet van verse Limburgse vlaai, verschillende soorten borrelhapjes of een uitgebreid diner.

vergaderen in GaiaZOO

Vergaderen in GaiaZOO

  • Inspirerende omgeving
  • Van vergadering tot conferentie
  • Hoge kwaliteit apparatuur
  • Mogelijk in combinatie met een teambuilding activiteit
  • Diverse arrangementen met culinaire opties
Vergaderen in GaiaZOO

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie, om mee te denken en samen een programma op maat te maken.

💻 Verstuur een online aanvraag.
📞 Bel ons via +31(0)45 567 60 72.