Trouwen tussen de dieren!

De mooiste dag van jullie leven… Trouwen! Én dat dan tussen de dieren. Trouwen in GaiaZOO overtreft jullie wildste verwachtingen!

Het natuurlijke, wereldse en avontuurlijke karakter maken van GaiaZOO een unieke omgeving voor het sluiten van het burgerlijk huwelijk. Wij beschikken over meerdere schitterende ruimtes in de dierentuin waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand, die je zelf regelt met de gemeente Kerkrade.

trouwen onder boog GaiaZOO

Unieke buitentrouwlocatie

GaiaZOO beschikt over een unieke buitentrouwlocatie. Zo kan het bruidspaar omringd door haar gasten in het huwelijk treden met uitzicht op de rode panda’s. Mooier kunnen we het niet bedenken…

Tevens is het mogelijk een receptie, lunch, diner en feestavond in GaiaZOO te laten plaatsvinden. Je kunt onze locaties te allen tijde vrijblijvend op afspraak komen bekijken.

trouwen met taartbuffet in GaiaZOO

Een huwelijk in GaiaZOO

  • Trouwen tussen de dieren
  • Prachtige locaties
  • Officiële trouwlocatie
  • Trouwlocatie & feestzalen

Hebben wij jullie interesse gewekt?

Wij nodigen jullie graag uit voor een afspraak op locatie, om samen een programma op maat te maken. Neem telefonisch contact op met de afdeling reserveringen via +31(0)45 567 60 72, of stuur een e-mail naar: [email protected].

trouwopstelling in de shelter in GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?