GaiaZOO opent haar poorten op 19 november weer

Datum: 18 november 2020

Herfst 2016 Bob Luijks (35)

GaiaZOO mag vanaf 19 november weer bezoekers ontvangen. Daar kijkt het volledige GaiaZOO-team ontzettend naar uit! Denk er wel aan om voorafgaand aan je bezoek online een toegangsticket en aankomsttijd te reserveren. Ook vragen wij iedereen om de geldende RIVM richtlijnen na te leven.

Wil je ze nog eens nalezen? Je vindt ze hier →

GaiaZOO heeft ook het positieve nieuws ontvangen dat de take-away horecalocaties ook weer open mogen! Geniet dus tijdens je wandeling langs de dieren in de ZOO van een goed belegd broodje, een heerlijk dampend soepje of een smakelijke Luikse wafel! We hopen je snel weer te ontvangen in de mooiste dierentuin van Nederland! Verspreid door het park vind je diverse zitgelegenheden voor het nuttigen van je versnaperingen. Rondom de horeca locaties zijn de terrassen niet toegankelijk. 

Praktische info
 

Tickets
Iedereen die gedurende de sluiting van GaiaZOO (van 5 t/m 18 november) een ticket had gekocht, heeft bericht ontvangen van ons. Je krijgt alsnog de mogelijkheid om op een ander moment GaiaZOO te bezoeken. Heb jij deze mail gemist? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via info@GaiaZOO.nl.

Vragen
We begrijpen dat er veel vragen bij jullie leven, maar we willen iedereen verzoeken om alleen écht dringende vragen te stellen via info@GaiaZOO.nl. Op de veel gestelde vragen pagina hebben wij de meest brandende vragen verzameld. Via Social Media, de GaiaZOO nieuwsbrief en onze website houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in de ZOO.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO