BouwUpdate deel 1:
Hoe staat het ervoor
in Rainforest?

GaiaZOO wordt steeds mooier
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

In GaiaZOO vinden er ieder jaar weer aanpassingen en verbouwingen plaats om de dierentuin mooier te maken, het welzijn van de dieren te optimaliseren en de bezoeker te kunnen blijven verrassen. Ook in 2024 staan we niet stil, maar gaan we volle kracht vooruit om de mooiste moderne dierentuin van Nederland te blijven. Stilstand is immers achteruitgang.

Om de diverse projecten uit te lichten en de stand van zaken te laten zien, neemt operationeel manager Jaap je tijdens een tweedelige bouwupdate mee naar de plekken in GaiaZOO waar gewerkt wordt. Kijk je mee naar het eerste deel?

In het kort

Nu het voormalige carboongebied zo goed als klaar is, en het moment dat de zwarte brulapen en manteltamarins naar GaiaZOO komen dichterbij komt, wordt ook het bongo-perk in Rainforest in gereedheid gebracht voor de komst – of beter gezegd terugkeer – van de bongo. Deze bosantilopen gaan niet als enige diersoort van dit grote verblijf profiteren, er wordt namelijk nog een andere bijzondere diersoort toegevoegd aan de diercollectie van GaiaZOO: de dikdik.

Laatste blogs en nieuwsberichten