Vrijwilliger GaiaZOO

In GaiaZOO werken zo’n 75 educatieve vrijwilligers. Op jaarbasis ontvangen zij bij de diverse educatieve activiteiten vele duizenden bezoekers van GaiaZOO en gasten van Gaia Event Center. Voor de geboekte activiteiten betalen de gasten een vergoeding. Deze komt volledig ten goede aan het Gaia Nature Fund, de natuurbehoudstichting van GaiaZOO.
Het huidige team bestaat uit personen van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden. Maar één ding hebben ze gemeen: passie voor de natuur, voor dieren en ze dragen graag informatie over aan anderen!


GaiaZOO - Taiga Voliere educatie (DSC_3966   fs   wm) foto Peter Vriesema

Ook vrijwilliger worden? 

Onze educatie vrijwilligers zijn actief bij diverse activiteiten en informatiepunten in het park. Hier lees je meer over de verschillende activiteiten die je als vrijwilliger in GaiaZOO uit kunt voeren. Bekijk onder aan de pagina of- en welke vrijwilligers vacatures we op dit moment open hebben staan.

Check alleen eerst ons vrijwilligersprofiel:

  • Je bent een enthousiaste natuur- en dierenliefhebber (die GaiaZOO bij voorkeur kent).
  • Je bent sociaal vaardig en graag in contact met mensen.
  • Je bent minimaal twee keer per maand beschikbaar.
  • Je draagt je passie en kennis over de wonderen van de natuur en de dierenwereld graag over aan bezoekers van GaiaZOO (kinderen en volwassenen).
  • Je deinst er niet voor terug om (nieuwe) informatie over de dieren van GaiaZOO te leren.
  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Duits en/of Engels is een pre.
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.

 

Op dit moment geen vrijwilligers vacatures

Op dit moment worden er geen nieuwe vrijwilligers opgeleid. Wel kunnen we jou op een wachtlijst plaatsen. Dan berichten we je wanneer we weer aan de slag gaan met het opleiden van nieuwe vrijwilligers.

Als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, kun je hier je gegevens achterlaten. Maar voordat je dat doet, check eerst even ons vrijwilligersprofiel hierboven!

Deel deze pagina
Tickets reserveer hier

Gaia Nature Fund

berber Bouachem forest - Lucy Radford DSC_0080

Dankzij de inzet van vrijwilligers kan jaarlijks zo’n 25-30 duizend euro worden gedoneerd aan natuurbeschermingsprojecten wereldwijd.

Lees verder >

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO