Vrijwilliger Limburgse erf

De organisatie

Wij streven ernaar om in alle opzichten een perfecte dierentuin te zijn en willen hiermee liefde en respect voor de natuur oproepen en bezoekers inspireren tot het beschermen van de aarde. Met oog voor detail creëert GaiaZOO in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. GaiaZOO biedt haar gasten een prachtige wandelomgeving met verrassende horeca-concepten en heerlijke terrassen. Uiteraard kiezen wij consequent voor optimale kwaliteit en service. Onze dierentuin werd vanwege dit bijzondere dierentuinconcept meerdere malen gekroond tot ‘Leukste Uitje van Nederland’. De bedrijfsvoering rust op drie pijlers: Dier, Park en Gast. De grote variëteit aan disciplines maakt jouw baan extra aantrekkelijk.

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is!

korenwolf met volle wangzakken GaiaZOO

Als vrijwilliger van de kinderboerderij verzorg je de dieren op deze locatie. Je houdt de boerderij en de bijbehorende verblijven schoon. Tevens sta je onze bezoekers te woord: je beantwoordt de vragen, je ziet er op toe dat bezoekers zich aan de gedragsregels houden en geeft ze eventuele aanwijzingen ter correctie (dieren mogen bijvoorbeeld niet gevoerd worden).

Vind je het leuk om in een fantastische werkomgeving aan de slag te gaan als vrijwilliger? Heb je affiniteit met dieren? Ben je op maandag, dinsdag, donderdag en eventueel in het weekend beschikbaar?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] en wij spreken je snel in GaiaZOO!

Jouw werkzaamheden