Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan GaiaZOO? GaiaZOO krijgt dagelijks veel vragen binnen. De meest gestelde vragen staan daarom hieronder.


dha - aliesia@versatel.nl

Is de ZOO rolstoel toegankelijk en zijn er rolstoelen beschikbaar? 

Het gebruik van rolstoelen is gratis. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar bij de kassa van GaiaZOO, deze zijn niet te reserveren.

Houd rekening met de heuvelachtige omgeving en de vaak natuurlijk aangelegde paden, wat het vooruitduwen van een rolstoel zwaarder maakt. Degene die de rolstoel duwt dient dus zelf goed ter been te zijn en goed te kunnen duwen. Speciaal voor onze bezoekers met een rolstoel is er een route uitgeschreven, die de meest steile hellingen en meest zachte paden ontwijkt. Vraag naar deze route aan de kassa.

Zijn honden toegestaan? 

Huisdieren zijn in verband met de veiligheid van onze dieren niet toegestaan. De enige uitzondering hierop zijn assistentiehonden. Onder bepaalde voorwaarden mag een assistentiehond mee naar binnen.

GaiaZOO kan geen opvang bieden voor (huis)dieren van bezoekers.
Het achterlaten van huisdieren in de auto zal altijd leiden tot het informeren van de politie over dit feit. 

Zijn er speciale tarieven voor mindervaliden? 

Onder mindervaliden verstaat GaiaZOO mensen die niet op eigen gelegenheid de ZOO kunnen betreden. Deze mensen mogen gebruik maken van onze speciale korting van € 2,00. (voor meer informatie over de O.V. begeleiderkaart: www.ns.nl)

Is het mogelijk om mee te helpen met de verzorging van de dieren of mag ik de dieren aaien? 

De dieren in GaiaZOO hebben speciale zorg nodig en vanwege de veiligheid van u en de dieren is het niet mogelijk om mee te helpen met de verzorging.
In 2011 werd de KinderBoerderij geopend in GaiaZOO, waar kinderen naar hartenlust de dieren kunnen knuffelen en aaien.

Hebben jullie cadeau dagentreekaarten en hoelang zijn deze geldig? 

Het is ook mogelijk om iemand een entree voor GaiaZOO cadeau te doen. De bonnen zijn tijdens openingstijden van de ZOO te koop aan de kassa. Tevens zijn er ook cadeaubonnen ter waarde van een jaarabonnement beschikbaar. Cadeaubonnen zijn tot een jaar na aankoop te verzilveren bij de kassa.

Hebben jullie gezinsabonnementen?

GaiaZOO heeft geen gezinsabonnementen, enkel persoonsgebonden abonnementen.

Tot wanneer is mijn toegangskaart geldig?

De geldigheid staat vermeld op de voorzijde van het entreebewijs.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee, tickets hoeven niet geprint te worden en kunnen ook op een tablet/smartphone gescand worden.. De streepjescodes moeten wel duidelijk zichtbaar zijn.

Ik zou graag een verzoek voor sponsoring, vrijkaartjes of kortingskaartjes bij GaiaZOO willen indienen, kan dat? 

Dit soort aanvragen ontvangen wij dagelijks. Om die reden is er een sponsorbeleid opgesteld. Het sponsorbeleid van GaiaZOO is puur gericht op natuur- en soortbehoud. GaiaZOO kan niet deelnemen aan financiële sponsoring. GaiaZOO neemt alleen verzoeken in overweging die direct gericht zijn op natuur- en soortbehoud. Past je aanvraag in het sponsorbeleid? Stuur dan een mail naar info@GaiaZOO.nl

Welk adres kan ik in mijn navigatiesysteem invoeren om bij GaiaZOO te komen?

GaiaZOO - Dentgenbachweg 105 6468PG Kerkrade

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden

Neem contact met ons op via info@GaiaZOO.nl of +31 (0)45 567 60 70

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO