Nieuwe huisstijl voor GaiaZOO. Het doorvoeren van alle huisstijlelementen vergt veel tijd. Dat geldt vooral voor onze website. Voor het einde van het jaar staat onze nieuwe website online. Houd het in de gaten! Lees meer.

Vrienden van het Gaia Nature Fund

Vrienden van het Gaia Nature Fund dragen de natuur een warm hart toe. Dankzij hun jaarlijkse bijdrage van 1 euro per dag, kunnen de bedreigde verwanten van diersoorten die ook in GaiaZOO leven rekenen op steun. Als Vriend wordt je niet alleen op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van GNF, maar kun je ook op informele manier met elkaar bijpraten of netwerken.

Vrienden van het Gaia Nature Fund dragen de natuur een warm hart toe. Middels hun lidmaatschap, leveren de Vrienden een belangrijke financiële bijdrage aan de bescherming van de bedreigde verwanten van diersoorten die ook in GaiaZOO leven. De Vriendenclub van het GNF is opgericht door het onafhankelijke bestuur van het Gaia Nature Fund.

Natuurlijk netwerken

Alleen voor vrienden

Vrienden van het Gaia Nature Fund dragen de natuur een warm hart toe. Met een bijdrage van € 365,25 per jaar – ofwel 1 euro per dag – draag je bij aan een betere toekomst voor berberapen, flamingo’s, bongo’s en nog veel meer soorten.

 

Dit krijg je …

…als dank voor je bijdrage

  • 1x jaarkaart GaiaZOO (persoonsgebonden)
  • 10x vrijkaart GaiaZOO (voor relaties of medewerkers)
  • gratis deelname B2B lezing/lunch in GaiaZOO

Het lidmaatschap voor de Vrienden van het Gaia Nature Fund is persoonsgebonden.

Ook Vriend worden?

Klik hier en meld je aan om de natuur te helpen!

De Vriendenclub van het Gaia Nature Fund bestaat voor een groot deel uit bedrijfsleiders en directies van verschillende bedrijfssectoren in (Zuid-)Limburg. Maar natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom om zich als Vriend aan te sluiten!

 

Als lokaal familiebedrijf willen wij “de partner zijn voor professionele opdrachtgevers die werken aan een betere [duurzame] omgeving”. De bijdrage aan dit geweldig initiatief van GNF maakt ons ‘de partner van een professionele organisatie die werkt aan een betere [duurzame] wereld! Wij zijn in ieder geval fan en blijven dit initiatief ondersteunen.

 

Ron Habets
Commercieel directeur
Van de Kreeke en Habenu - van de Kreeke

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO