Nieuwe huisstijl voor GaiaZOO. Het doorvoeren van alle huisstijlelementen vergt veel tijd. Dat geldt vooral voor onze website. Voor het einde van het jaar staat onze nieuwe website online. Houd het in de gaten! Lees meer.

045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Gaia Nature College - Painted Dog Conservation

Op dinsdagavond 7 april geven Ron van der Aa en Peter Blinston van Painted Dog Conservation een Gaia Natuur College over de bescherming van de Afrikaanse wilde hond speciaal voor Ambassadeurs van de Natuur!


Abangane Pups

Tijdens het college krijg je een uniek inkijkje in de projecten en werkzaamheden die Painted Dog Conservation uitvoert en wordt er verteld over de educatieve Bushcamps en het rehabilitatiecentrum van de organisatie. De jeugd is de toekomst geldt zeker in de strijd om de Afrikaanse wilde hond te beschermen. Ben jij er ook bij? Dit college is grotendeels Nederlands gesproken.

Je wordt ontvangen in de collegezaal van Hof van Gaia en we beginnen de avond met koffie of thee en een zoete lekkernij. Meld je aan via de onderstaande link!

Let op:
Om ook anderen te enthousiasmeren over het belang van natuurbehoud mogen Ambassadeurs van de Natuur elk max. 4 introducees meenemen. Deze krijgen gratis toegang op vertoon van min. 1 Ambassadeur van de Natuur abonnementspas!

Datum: Dinsdag 7 april
Tijdstip: 19:00u – 20:30u
Locatie: Hof van Gaia – zakelijke ingang GaiaZOO
Adres: Brughofweg 25, 6486PB te Kerkrade

Meld je hier aan!

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO