100.000ste
bezoeker

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

GaiaPark Kerkrade heeft zondag 19 juni haar 100.000ste bezoek mogen vieren. Dit was veel eerder dan verwacht.

Gelukkige bezoeker

Familie Biessen uit Landgraaf passeerde rond 11.00 uur de poorten van het dierenpark. De reden van hun bezoek was het zonnetje dat deze dag lekker scheen en uiteraard omdat het vaderdag was. Telling wees uit dat het oudste dochtertje van het gezin de 100.000ste bezoeker was die de entree van het park passeerde. Daar werden ze tot hun grote verbazing feestelijk verwelkomd door de directeur van GaiaPark Kerkrade, de heer Jan Nonneman. Vader en moeder Biessen ontvingen een groot boeket bloemen en hun twee dochtertjes kregen ieder een grote knuffelgiraffe die ze direct in hun armpjes sloten. Als klapper op de vuurpijl ontving het hele gezin een abonnement om GaiaPark het hele jaar te kunnen bezoeken.
Reactie van familie Biessen: “Het is de eerste keer dat we het park komen bezoeken, we waren eigenlijk al van plan om na ons bezoek een jaarabonnement te nemen. We waren op het juiste moment op de juiste plaats!”

De directie van GaiaPark geeft aan erg trots te zijn op het feit dat zij al na 2 maanden haar 100.000ste bezoek mogen aankondigen. “We hadden niet verwacht dat dit al zo vroeg zou plaatsvinden en zijn hier erg tevreden mee. Het is prachtig dat het park nu al zo vaak is bezocht. Een mooi meetpunt is ook dat veel bezoekers na gebruik te hebben gemaakt van een dagentree direct een jaarabonnement aanschaffen. Wij zijn ervan overtuigd samen met onze bezoekers en dieren een geweldige en gezellige zomer tegemoet te gaan!”

Oma, opa en kleindochter ontvangen 30.000ste abonnement

Er viel weer iets te vieren in GaiPark Kerkrade. Op zondag 10 juli ontvingen Opa en oma Segers samen met hun kleindochter Brit het 30.000ste abonnement van het dierenpark. Nog helemaal verrast door de gebeurtenis gingen ze met zijn drietjes samen met de directeur, Jan Nonneman, op de foto om het officiële moment vast te leggen. Behalve dat het abonnement voor deze bijzondere gelegenheid werd aangeboden door de directeur en zij dus een geheel jaar het park onbeperkt kunnen bezoeken, ontving Brit een heel groot knuffelnijlpaard en mevrouw Seegers een grote bos bloemen. Brit was erg tevreden dat zij ervan verzekerd was haar broertje hiermee wel jaloers te kunnen maken. Een dagje met opa en oma op stap is helemáál niet saai!

Laatste blogs en nieuwsberichten