Vergadering

Vergaderen in de inspirerende, groene en levendige omgeving van GaiaZOO zorgt voor een frisse kijk op de zaak. Neem tijdens de vergadering een korte pauze om een gorilla voedering bij te wonen of dompel uw gasten onder in de wondere wereld van dier en natuur door ze een rondleiding aan te bieden.  Dit in combinatie met een goede vergadering en eventuele heerlijke culinaire arrangementen staat garant voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.


GaiaZOO Hof van Gaia Vergaderen

Faciliteiten

Alle zakelijke voorzieningen in Hof van Gaia zijn net als de rest van GaiaZOO van zeer hoge kwaliteit, maar tevens zeer onderscheidend van alle vergaderfaciliteiten die u gewend bent. Direct contact met de natuur en geheel gebouwd volgens duurzame principes maken deze vergader- en presentatielocatie tot de ideale locatie.

Hof van Gaia biedt u:
- Auditorium
- 2 Vergaderzalen
- Geschikt voor groepen tot 500 personen
- Receptiefaciliteiten
- Exclusief af te huren; 24/7
- Mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren
- Voldoende en gratis parkeergelegenheid
- Terras 
- Wireless internet

Graag geven we u hier een indruk van mogelijke Hof van Gaia vergaderarrangementen

In het kort

  • Inspirerende omgeving
  • Van vergadering tot conferentie
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Diverse arrangementmogelijkheden
Deel deze pagina

Referenties

Hartelijk bedankt voor de inzet bij onze Infomeeting en aansluitend het Sommerfest in GaiaZOO. Veel van mijn collega's praten nu nog steeds over de dieren die men op de Savanne heeft gezien, de unieke omgeving, het zeer aangename en lekkere buffet en de geweldige open sfeer. Al onze wensen zijn vervult om deze twee evenement succesvol te laten verlopen. Daarom wil ik u nogmaals van harte bedanken voor de goede samenwerking en tot snel; we komen zeker nog eens terug.

Nektaria Kantinou-Ahmed
Assistentin der Geschäftsführung Datenschutzkoordinator LANCOM Systems GmbH

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO