Speurtochten
Basisonderwijs

Spelenderwijs leren in de ZOO
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Tijdens jouw schoolreis ga je gewapend met een leuke en leerzame speurtocht op pad! Welk dier is het sterkste van de savanne en wie ritselt daar tussen de struiken in het regenwoud? Ga op onderzoek uit en leer van alles over de dieren in GaiaZOO!

De vrijblijvende speurtochten zijn afgestemd op verschillende doelgroepen binnen het basisonderwijs. ZOO maak je jullie bezoek nog leuker, dat belooft een onvergetelijk dag te worden!

Onze speurtochten:

Kleuter speurtocht door Afrika

Leeftijd: 4 – 6 jaar

Kijk daar, een grote giraffe! Samen gaan jullie op avontuur over de Afrikaanse savanne. Spring als een springbok en sluip als een leeuw… en kunnen jullie de dierenliedjes samen zingen?

kudu en struisvogel in de herfst in GaiaZOO

Op wereldreis in GaiaZOO

Leeftijd: 6 – 8 jaar

Van de koude Taiga naar de warme Savanne, welke dieren komen jullie allemaal tegen? Speur samen naar de dieren en ontdek allerlei leuke weetjes. Beleef een wereldreis in één dag!

WinterWeken rendier in de sneeuw in GaiaZOO

Op wereldreis in GaiaZOO

Leeftijd 9 – 12 jaar

Ga samen op pad door de koude Taiga en beleef leuke avonturen in het regenwoud! Sta oog in oog met bedreigde diersoorten en ga op onderzoek uit! Wat weet jij allemaal over de dieren?

Europese otter kijkt in camera close-up in GaiaZOO

Reserveer je schoolreis

Reserveer een schoolreis op maat, inclusief speurtocht! Let op: Boek de schoolreis minimaal twee weken voorafgaand van jullie bezoek.

Liever eerst een informatiepakket aanvragen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

schoolreis naar GaiaZOO - bij de gorilla's