Educatief
kids-theater

Te boeken bij schoolreizen

Ronnie en Renske gaan op avontuur
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Gaia-Rangers Ronnie en Renske gaan natuurlijk op avontuur!

Een gezellige, vrolijke voorstelling met een duidelijke educatieve boodschap en veel interactie met de kinderen.

In samenwerking met het Glimlachpaleis hebben we een voorstelling ontwikkeld over wat GaiaZOO doet voor onze aarde. Wereldwijd worden 44.000 dier- en plantensoorten met uitsterven bedreigd. Voor een groot aantal van deze dieren is actie nodig om hun voorbestaan op de lange termijn te waarborgen. Dierentuinen spelen hier een belangrijke rol in via het managen van gezonde dierpopulaties, educatie, steun aan natuurorganisaties en bijdragen aan onderzoek.

Het educatief kids-theater maakt deze boodschap op een positieve én vrolijke manier duidelijk. Zo proberen we spelenderwijs bewustwording te creëren bij onze jongste bezoekers. De twee vrolijke Gaia-Rangers Ronnie en Renske beleven met de kinderen telkens een nieuw avontuur. Samen ontdekken ze de verhalen van verschillende bedreigde diersoorten waar GaiaZOO zich voor in zet.

In combinatie met een schoolreis te boeken op dinsdag en donderdag om 13.30 uur.
Andere dagen/tijdstippen kunnen in overleg via: info@gaiazoo.nl.

De onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen vinden aansluiting op het curriculum binnen het thema Oriëntatie op jezelf en de wereld en het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden zoals kritische denken en sociaal handelen.

Reserveer je schoolreis

Reserveer een schoolreis op maat, inclusief speurtocht! Let op: Boek de schoolreis minimaal twee weken voorafgaand van jullie bezoek.

Liever eerst een informatiepakket aanvragen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

schoolreis naar GaiaZOO - bij de gorilla's