045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Lespakket Yuverta & GaiaZOO

Welkom in GaiaZOO!

Hebben jullie al een pakkende groepsnaam bedacht?
Vandaag gaan jullie namelijk in teams op pad door GaiaZOO op zoek naar vragen. De vragen zijn door GaiaZOO verspreid in de vorm van bordjes met QR-codes. Als jullie de QR-codes scannen krijg je vragen en opdrachten die te maken hebben met het boek van profielmodule 3. 


brulaap amazonia

Start

Jullie gaan van start vanaf de kassa en gaan op pad naar de eerste locatie, het Sequoiaplein. Daar wachten de docenten. Hebben jullie tijdens de opdracht vragen dan zullen de docenten ook op het Sequoiaplein te vinden zijn.

Locatie vinden

Je volgt de route langs de locaties, bij elke nieuwe QR-code wordt de locatie van de volgende gegeven onderaan de webpagina. Op de voorkant van jullie boekje staat een voorbeeld van een QR-code, deze codes moeten jullie dus zoeken op de aangegeven locatie. 

QR-codes gebruiken

Zodra je een locatie hebt gevonden gaan jullie op zoek naar de OR-code. Deze scan je met één van jullie telefoons om de vragen te vinden die bij de locatie horen. Als je de QR-code hebt gescand verschijnen de vragen op je telefoon. 

Overleg goed met je groep om tot het juiste antwoord te komen en vul de antwoorden in, in het boekje.
Op een aantal locaties zullen jullie ook foto's moeten maken met één van de telefoons. Deze moeten jullie aan het einde van de opdracht aan de docenten laten zien. 

Hieronder vinden jullie alvast de eerste locatie: 

Vertrek met de groep richting het Sequoiaplein (vlak na de souveniers winkel). Hier staan bankjes en speeltoestellen. Ga daar op zoek naar de eerste QR-code. 

Heel veel succes!

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO