Workshops in GaiaZOO

Teamwork is het samenvoegen van talenten die elkaar aanvullen en versterken zodat er ‘synergie’ ontstaat binnen een team. Binnen een organisatie waar meerdere mensen werken, is dit cruciaal. Daarbij is het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking van doorslaggevende betekenis.

De programma’s & workshops van GaiaZOO brengen medewerkers weer op één lijn. Back to basics. Functies en titels vervagen. Samen voor één doel gaan en elkaar blind kunnen vertrouwen en dit allemaal in een natuurlijke, avontuurlijke omgeving.

  • Workshops op een unieke locatie
  • Programma’s op maat mogelijk
  • Van lezing tot buitenactivteit
Workshops in GaiaZOO

Workshops Apemanagement®

Apemanagement® helpt organisaties stappen te maken in hun ontwikkeling en veranderingen. Ze leggen de vinger op de pijnlijke plek om te weten waar te behandelen. Ze doen onderzoek, bestuderen mensen & apen en vertalen wetenschap naar praktisch toepasbare kennis en leermethodes om ons menselijk gedrag in groepen te kunnen duiden. Vanuit die expertise op gedrag geven ze trainingen en lezingen.

Training Apemanagement®

Ons sociaal gedrag als oplossing; daar draait een training van Apemanagement om. Trainingsbureau Apemanagement® begeleidt al ruim 20 jaar organisaties in hun leer- en ontwikkelvraagstukken rondom gedrag en de invloed van onze menselijke natuur in werkprocessen en de schoolklas. Aan de hand van sociaal dynamische processen in apengroepen, wetenschap, onderzoek en gedragsstudies bieden ze kennis, inzichten en tools om de uitdagingen en vraagstukken binnen uw organisatie, team, project of netwerk op een unieke manier aan te vliegen. De apen van GaiaZOO houden u een comfortabele spiegel voor rondom thema’s als verandermanagement, samenwerken, leiderschap en communicatie . Ze vormen een studie- en versimpeld oermodel voor onze sociale processen en helpen zo (ons eigen) gedrag in de organisatie beter te begrijpen. Een training is volledig maatwerk en wordt aan de hand van een voorbespreking en de thema’s en leerdoelen binnen uw organisatie of team ingevuld. Meerdaagse sessies zijn ook mogelijk.

Lezing Apemanagement®

Apemanagement neemt sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van problemen in organisaties. Gedragsbioloog Patrick van Veen zal voor u een maatwerk lezing verzorgen toegespitst op de thema’s die spelen binnen uw organisatie. Tijdens zijn lezingen stelt Patrick ons sociaal oergedrag centraal en gaat hij rondom verschillende thema’s in op de vraag waarom wij bepaald gedrag vertonen of waardoor problemen ontstaan. Het gedrag van apen gebruikt Patrick hierbij als voorbeeld, Zij hebben immers geen last van schaamte, rationele benaderingen, cultuur of verhullende kleding. Thema’s voor lezingen kunnen zijn: (mis-)communicatie, leiderschap, Apenstreken op de werkvloer en pestgedrag, gedragsbeïnvloeding.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie, om mee te denken en samen een programma op maat te maken.

💻 Verstuur een online aanvraag.
📞 Bel ons via +31(0)45 567 60 72.