Trouwen in
GaiaZOO

Geef elkaar het JA-woord in de dierentuin!
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

De mooiste dag van jullie leven… Trouwen! Én dat dan tussen de dieren. Trouwen in GaiaZOO overtreft jullie wildste verwachtingen!

Het natuurlijke, wereldse en avontuurlijke karakter maken van GaiaZOO een unieke omgeving voor het sluiten van het burgerlijk huwelijk. Wij beschikken over meerdere schitterende ruimtes in de dierentuin waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand, die je zelf regelt met de gemeente Kerkrade.

trouwen onder boog GaiaZOO

Unieke buitentrouwlocatie

GaiaZOO beschikt over een unieke buitentrouwlocatie in een prachtige tipi-tent. Zo kan het bruidspaar omringd door haar gasten in het huwelijk treden met uitzicht op de rode panda’s. Mooier kunnen we het niet bedenken…

Tevens is het mogelijk een receptie, lunch, diner en feestavond in GaiaZOO te laten plaatsvinden. Je kunt onze locatie te allen tijde vrijblijvend op afspraak komen bekijken.

Unieke buitentrouwlocatie

Open dag trouwlocatie GaiaZOO

Op een aantal momenten vindt de landelijke open trouwlocatie route plaats. In GaiaZOO kun je dan een kijkje nemen in de feestzalen van Gaia Event Center. Bekijk hier de aftermovie van de open trouwlocatie in GaiaZOO van april 2024.

Een huwelijk in GaiaZOO

  • Trouwen in de dierentuin
  • Prachtige locaties
  • Officiële trouwlocatie
  • Trouwlocatie & feestzalen

Hebben wij jullie interesse gewekt?

Wij nodigen jullie graag uit voor een afspraak op locatie, om samen een programma op maat te maken. Neem telefonisch contact op met de afdeling reserveringen via +31(0)45 567 60 72, vul het aanvraagformulier in of stuur een e-mail naar: Reserveringen@GaiaZOO.nl.

trouwen met taartbuffet in GaiaZOO