Eten en Drinken


dha - aliesia@versatel.nl

Even lekker uitrusten en behoefte aan een dorstlesser of een overheerlijke versnapering? In GaiaZOO vind je twee restaurants verspreid door de ZOO. Word in restaurant Plateau van Gaia verrast door de veelzijdigheid aan luxe broodjes en dagvers gebrande (duurzame) koffie. Maak gebruik van de voordelige CombiDeals.

Zelfbedieningsrestaurant Plateau van Gaia ligt centraal in GaiaZOO en is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van de ZOO. Laat je verrassen door Limburgs lekkerste vlaaien, luxe verse broodjes, diverse warme gerechten en dagvers gebrande (duurzame) koffie van GaiaZOO. Bij het buitenverkooppunt van Plateau van Gaia, verkopen we softijs en meer lekkers. (Uitsluitend geopend tijdens de zomermaanden)

Coffiecorner Sequoia ligt direct naast D’r Winkel, midden in het gebied Taiga. Je kunt hier terecht voor koffie, verfrissende dorstlessers, ijsjes en andere versnaperingen. (Uitsluitend geopend tijdens vakantieperiodes)

Taiga Lodge
In het Taigagebied ligt de gloednieuwe Taiga Lodge. Aan de rand van de toendra met bosrendieren kan men hier, op een panorama-terras met open haard, genieten van koffie met gebak. (Uitsluitend geopend tijdens vakantieperiodes)

Vlaamse Variatie

Vlaamse Variatie

Gaia ZOO Totem Menuborden Buiten Terras Plateau 95x 115cm 0216 V 1 DEF_Part 3_2x

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO