Route en parkeren

GaiaZOO ligt in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap op slechts een klein halfuurtje rijden van Maastricht.
Ook vanuit België en Duitsland is GaiaZOO snel en gemakkelijk te bereiken; op slechts 20 autominuten vanaf het Duitse Aken en 45 autominuten vanaf het Belgische Hasselt.

LET OP: Werkzaamheden rondom GaiaZOO
De aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg is gestart met voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de Buitenring in de omgeving van GaiaZOO.

Het zuidelijk gedeelte van de Dentgenbachweg is afgesloten. Deze afsluiting is vanaf de rotonde ter hoogte van de Tunnelweg tot aan de inrit van GaiaZOO. GaiaZOO blijft te allen tijde bereikbaar. De afsluiting duurt tot en met het laatste kwartaal van 2016.


Omleidingsroute
Gedurende de afsluiting is een omleidingsroute voorzien. Gemotoriseerd verkeer vanuit het noorden (Eygelshoven) wordt omgeleid via de Tunnelweg, de Strijthagenweg en de Kaalheidersteenweg (en vice versa). Vanuit het zuiden blijft GaiaZOO bereikbaar via de Kerkradersteenweg en de Kaalheidersteenweg.

Fietsverkeer richting Kerkradersteenweg en GaiaZOO wordt omgeleid via de Strijthagenweg, Segehemanstraat, Struyerstraat, Sint Jozefstraat, Franssenstraat, Dentgenbachweg (en vice versa). Het verkeer vanuit de Tunnelweg naar Eygelshoven (en vice versa), kan via de Tunnelweg blijven rijden.

Bezoekers die niet uit deze regio komen adviseren wij om in Kerkrade de navigatie uit te zetten en de omleidingsborden te volgen. GaiaZOO blijft te allen tijde bereikbaar voor bezoekers.


Plan je route

Plan route

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Met de trein naar station Heerlen. Bus 28 brengt u naar Kerkrade, halte Entree GaiaZOO.

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen via www.9292.nl en voor treintijden richting Heerlen kijk je op www.NS.nl

Parkeren

GaiaZOO beschikt over een eigen parkeerterrein. Per auto betaal je € 5,00 per dag. Parkeermunten zijn te verkrijgen bij de kassa, in D’r Winkel en met contant geld ook bij de muntautomaat bij de kassa.

Deel deze pagina
Koop tickets... ...Met vroegboekkorting!
Openingstijden-GaiaZOO-Kerkrade-Limburg
300 x 257 - homepage - widget Adres

Weekendje Zuid-Limburg

GaiaZOO Dierentuin Doodshoofdapen in bos

Wilt u GaiaZOO bezoeken, maar ook een dagje shoppen in Maastricht of lekker skiën in SnowWorld? GaiaZOO ligt in een regio waar van alles te zien en doen is, maak daarom van je bezoek een (korte) vakantie.
Boek direct een arrangement incl. overnachting bij een van onze partnerhotels.
Bekijk op de website van Dit is Parkstad Limburg het overige dagattractie-aanbod in de directe omgeving van GaiaZOO.

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO