NIEUW: Kraambeurs in Hof van Gaia, GaiaZOO Business & Events

Datum: 2 juni 2016

KERKRADE - Op zondag 5 juni 2016 van 11.00 – 15.00 uur organiseert GaiaZOO voor de eerste keer een KraamBeurs in Hof van Gaia, GaiaZOO Business & Events. Op deze dag laten diverse standhouders zien welke producten en diensten er bestaan op het gebied van baby's en jonge kinderen. Ook kun je vrijblijvend kennismaken met Hof van Gaia als babyborrellocatie. De beurs is gratis te bezoeken via Brughofweg 25 (Hof van Gaia). Tegen betaling kan ook de dierentuin bezocht worden. Wist je dat ook heel veel dieren in GaiaZOO onlangs vader en moeder zijn geworden? 

GaiaZOO-FB-omslagfoto-kraambeurs-784X250-v1

KraamBeurs
De zwangerschap is een bijzondere periode. Ga daarom goed voorbereid de eerste levensfase van je kleintje in. Tijdens de KraamBeurs in Hof van Gaia kunnen aanstaande en kersverse ouders zien wat voor producten en diensten er bestaan op het gebied van baby’s en jonge kinderen. Het aanbod aan stands is zeer divers; van bellypaint tot zwangerschapsyoga en van de bibliotheek tot babyzwemmen. Kijk op GaiaZOO.nl/kraambeurs voor de deelnemerslijst. 

Babyboom in GaiaZOO
In de Zuid-Limburgse ZOO vind je ook veel kersverse moeders. In alle gebieden zagen namelijk dieren het levenslicht. Bij de penseelzwijnen, stokstaarten, lynxen, agouti's, koesimansen, capibara's én Hollandse landgeiten vond onlangs gezinsuitbreiding plaats. De in februari geboren bongo, saki en wolaap ontwikkelen zich goed, de moeders hebben hun 'handen' vol aan hun kroost.

Deel deze pagina
Tickets reserveer hier

Het laatste nieuws uit GaiaZOO

Rode panda

Geen dag is hetzelfde als je met dieren werkt. Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee van de dieren in GaiaZOO?

Volg het nieuws! >

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO