Persbericht: GaiaZOO wint award 'Beste Horeca-formule Nederland' Leisure

Datum: 25 juni 2015

DEN BOSCH - Op donderdag 25 juni zijn de GfK Out.of.Home Formule Awards uitgereikt in Den Bosch. GaiaZOO, een van de nieuwkomers in de categorie Leisure, werd samen met de Efteling en Toverland genomineerd. Na grootschalig consumentenonderzoek kwam GaiaZOO als winnaar uit de bus! De Zuid-Limburgse ZOO mocht de felbegeerde award in ontvangst nemen en zich een jaar lang ‘Beste Horeca-formule Nederland’ in de categorie Leisure noemen.

GfK horeca

In Leisure scoort GaiaZOO Kerkrade met aantrekkelijk prijsniveau
De horeca van GaiaZOO is een nieuwkomer in het segment Leisure, maar daarmee ook gelijk de hoogste binnenkomer met een overall waardering van gasten van 7,53. GaiaZOO zet in de horeca een goede prestatie neer in de beleving van gasten met een aantrekkelijk prijsniveau, een goed onderhouden inrichting en snelheid van bediening. Veel gasten denken aan een herhalingsbezoek en bevelen GaiaZOO bij anderen aan. De nieuwkomer scoort daarmee hoger dan de winnaar van vorig jaar, Toverland, dat nu een overall waardering van 7,41 haalt en daarmee de tweede plaats pakt. Efteling komt op plaats drie met een 7,31.

GfK & Out.of.Home Shops
GfK verrichtte in samenwerking met Out.of.Home Shops een grootschalig consumentenonderzoek waarin de foodservice-organisaties en –formules van de eigen gasten rapportcijfers krijgen op twintig aspecten. Beleving, gastvrijheid, kwaliteit en prijs worden beoordeeld, alsmede loyaliteit. In totaal zijn ruim 8.000 beoordelingen gegeven door 7.400 gasten. 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO