GaiaZOO gaat weer open!

Datum: 12 mei 2021

Beste Vrienden van Gaia, het hoge woord is er uit: vanaf woensdag 19 mei mogen we jullie weer ontvangen in de dierentuin! Hoewel de weergoden voorlopig nog niet helemaal lijken mee te werken, verheugen wij ons enorm om jullie weer te mogen ontvangen in de bijzondere wereld van GaiaZOO! Zonder testen voor toegang, maar wel moet er nog vooraf gereserveerd worden en dat kan vanaf nú via www.GaiaZOO.nl. Uiteraard denken we hierbij in eerste instantie aan onze vele abonnementhouders, maar ook dagbezoekers hebben volop mogelijkheden om van de dieren te komen genieten.

stokstaart
Zoals jullie hebben kunnen lezen, is er hier in de tussentijd niet stilgezeten en zijn er vele veranderingen in het park aangebracht. Zo genieten de rendieren al volop van hun nieuwe verblijf, is het Limburgse boerenerf aangepakt en zijn er nieuwe terrassen bij gekomen. De Flamingo | Volière is weer helemaal hersteld en de eerste kuikens kunnen al worden bewonderd.

Het centrale parkrestaurant is helemaal vernieuwd en heet vanaf nu ‘Acacia’. Rondom het restaurant zijn acaciabomen geplant die jullie straks van schaduw voorzien. Vanaf hier is een mooie ‘holle weg’ aangelegd naar het terras van restaurant Magnolia met zicht op de rode panda’s. Hier is de menukaart overwegend zoet van smaak. Meer zin in Afrikaans? De SavanneLodge wacht op jullie! Binnen zitten mag nu nog even niet volgens het openingsplan van het kabinet en ook de DinoDome, limburgHuis en het Tapir | Terrarium kunnen daarom nog niet worden bezocht. We hopen dat ook deze locaties snel weer open mogen en tegen die tijd zal ook de nieuwe TreeTopTour voor de kinderen gebouwd zijn en zullen de vicuňas hun intrek genomen hebben in GaiaZOO. Uiterlijk 1 juli zal het nieuwe Pampa-project af zijn en kunt u hier vanaf diverse terrassen genieten van de dieren van Zuid-Amerika. Als vakantie er dit jaar niet in zit, kunnen jullie dus in ieder geval bij ons van de hele wereld genieten!

Compensatie van de gemiste dagen
De dagen die jij als Vriend van Gaia hebt gemist vanwege de lockdown worden vanaf het moment dat GaiaZOO haar poorten opent automatisch toegevoegd aan de einddatum van je abonnement. Lees er hier meer over.

Heb jij een vraag over tickets, tijdsloten, compensatie of de coronamaatregelen in ons park? Dan willen wij je vragen om eerst een kijkje te nemen op de veelgestelde vragen pagina

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO