GaiaZOO moet haar poorten sluiten tot en met 9 februari

Datum: 12 januari 2021

Het nieuws komt niet onverwacht, ook GaiaZOO moet haar poorten nog drie weken langer gesloten houden.

eenzame giraffe

Zoals jullie weten, is op 1 december onze jaarlijkse abonnementenactie gestart en het is hartverwarmend om te zien dat we al veel abonnementen hebben verkocht. GaiaZOO heeft jullie steun nu ook méér dan ooit nodig. Wie ons vaker dan twee dagen bezoekt, is goedkoper uit met een abonnement. We horen en lezen dat sommigen twijfelen over een nieuw abonnement vanwege corona, maar beste Vrienden: een jaar telt 365 dagen, dus er zijn vast wel twee dagen te vinden om van onze dieren en ons park te komen genieten. Voor wie het wil, voegen we indien gewenst alle dagen dat we noodgedwongen gesloten zijn, toe aan het abonnement.

Veel belangrijker nog: met een abonnement steun je de dierentuin en dus de dieren, maar vooral maak je daarmee het belangrijke werk dat wij vervullen op het gebied van natuurbehoud en educatie mogelijk.

Praktische info

Tickets: Iedereen die gedurende de sluiting van GaiaZOO (van 15 december t/m 9 februari) een ticket had gekocht, ontvangt bericht van ons. Je krijgt alsnog de mogelijkheid om op een ander moment GaiaZOO te bezoeken. Heb jij deze mail gemist? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via info@GaiaZOO.nl.

Vragen

We begrijpen dat er veel vragen bij jullie leven, maar we willen iedereen verzoeken om alleen écht dringende vragen te stellen via info@GaiaZOO.nl. Op de veel gestelde vragen pagina hebben wij de meest brandende vragen verzameld. Via Social Media, de GaiaZOO nieuwsbrief en onze website houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in de ZOO.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO