GaiaZOO moet haar poorten sluiten tot en met 19 januari

Datum: 14 december 2020

Beste Vrienden van Gaia,

De derde lock-down zat er aan te komen, maar dat we onze deuren vanaf morgen maar liefst vijf weken gesloten moeten houden, hadden we niet verwacht. Laten we hopen dat deze drastische maatregel, in de tijd van het jaar waarin we zoveel behoefte hebben aan gezelschap en gezelligheid, het beoogde effect heeft. En dat we volgend jaar weer snel terug ‘naar normaal’ kunnen gaan, zodat jullie weer volop van jullie geliefde dierentuin kunnen genieten...

eenzame giraffe

Zoals jullie weten, is op 1 december weer onze abonnementenactie gestart en het is hartverwarmend om te zien dat we na twee weken al veel abonnementen hebben verkocht. GaiaZOO heeft jullie steun nu ook méér dan ooit nodig. Wie ons vaker dan twee dagen bezoekt, is goedkoper uit met een abonnement. We horen en lezen dat sommigen twijfelen over een nieuw abonnement vanwege corona, maar beste Vrienden: een jaar telt 365 dagen, dus er zijn vast wel twee dagen te vinden om van onze dieren en ons park te komen genieten. Voor wie het wil, voegen we indien gewenst alle dagen dat we noodgedwongen gesloten zijn, toe aan het abonnement.

Veel belangrijker nog: met uw abonnement steunt u de dierentuin en dus de dieren, maar vooral maakt u daarmee het belangrijke werk dat wij vervullen op het gebied van natuurbehoud en educatie mogelijk.

Corona stelt ons allemaal behoorlijk op de proef, maar samen komen we hier zeker doorheen! Het team van GaiaZOO wenst jullie allemaal sterkte, geluk en vooral gezondheid toe. Onze medewerkers zien er enorm naar uit om jullie volgend jaar weer te mogen begroeten en met alle nieuwe plannen die we gaan doorvoeren -corona of niet- gaan we onze dierentuin volgend jaar nóg mooier voor jullie maken.

Uiteraard houden we jullie de komende weken op de hoogte van het wel en wee van onze dieren, want onze dierverzorgers blijven gewoon doorwerken en liefdevol zorgen voor onze dieren. Wij hebben vertrouwen in de toekomst en al onze geweldige medewerkers en vrijwilligers hopen jullie weer heel snel te ontmoeten!

 

Praktische info

Tickets Iedereen die gedurende de sluiting van GaiaZOO (van 15 december t/m 19 januari) een ticket had gekocht, ontvangt bericht van ons. Je krijgt alsnog de mogelijkheid om op een ander moment GaiaZOO te bezoeken. Heb jij deze mail gemist? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via info@GaiaZOO.nl.

Vragen

We begrijpen dat er veel vragen bij jullie leven, maar we willen iedereen verzoeken om alleen écht dringende vragen te stellen via info@GaiaZOO.nl. Op de veel gestelde vragen pagina hebben wij de meest brandende vragen verzameld. Via Social Media, de GaiaZOO nieuwsbrief en onze website houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in de ZOO.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO