045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Vier de zomer in GaiaZOO

Vier de zomervakantie in GaiaZOO, de mooiste dierentuin van Nederland! Reis in één dag over de hele wereld. Tijdens een wandeling door een glooiend en bosrijk heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda's, veelvraten, leeuwen, giraffen en gorilla's.

Koop Hier Je Etickets


Nieuw in GaiaZOO


⭐️ ZOO van ZAND, het eerste zandsculpturenfestival in een Nederlandse dierentuin. Bewonder tien indrukwekkende zandsculpturen die in het teken staan van natuur- en soortbehoud.

⭐️ Voel de magie van Zuid-Amerika in het nieuwe Pampa-gebied en ontmoet vicuña's en tapirs. Geniet van Argentijnse lekkernijen in de PampaLodge en klim en klauter op de TreeTopTour.

⭐️ De hernieuwde Taiga | Volière is geopend! Ga zeker een kijkje nemen bij de gieren, Waldrapp ibis, kleine torenvalken en marmertalingen.


Giraffen op de Savanne

 

Prijzen


In het hoogseizoen kost een dagticket voor volwassene (vanaf 10 jaar) €23,50 en een kinderticket (3 t/m 9 jaar) €18,50.

Boek je tickets verder vooruit en ontvang korting. In juli en augustus boek je online met maximaal € 2 vroegboekkorting, en in september loopt de korting op tot maximaal € 3 per persoon!

 Leeftijd

GaiaZOOmeravond tickets
(geldig vanaf
15.00 uur in
de weekenden
van augustus)

Reguliere tickets

0 t/m 2 gratis gratis
3 t/m 9 € 12,50 € 18,50
Vanaf 10 € 15,50 € 23,50

Beleef een onvergetelijke dag voor de hele familie en reserveer nu je e-tickets!

Koop hier je e-tickets


GaiaZOOmeravonden in augustus


De GaiaZOOmeravonden komen er weer aan! In de weekenden van augustus bezoek je de ZOO extra lang, tegen een gereduceerde ticketprijs. Geniet van live muziek, laat je schminken en geniet van een hapje bij de GaiaGrill. En dat is nog niet alles! Bekijk het hele programma.

Deel deze pagina
Bezoekadres widget 2019
Telefonisch contact Bel ons op: +31 (0)45 567 60 70

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO