Referenties

De gasten van Hof van Gaia aan het woord.


Vergadering in Hof van Gaia
Het was een super top dag. Heel veel positieve reacties en iedereen heeft genoten! Dat was onze bedoeling, dus heel erg bedankt voor alles!

Ester Simons
Directiesecretaresse Gilde opleidingen

Meeting in Hof van Gaia
Alles is goed en soepel verlopen, erg vriendelijk en behulpzaam personeel (absoluut pluimpje waard!!!), goeie catering (gelukkig ook goed gegaan met allergieën/dieetwensen, nadat ik navraag erover deed ging de medewerkster zich informeren wat mogelijk was voor de mensen met allergieën), goeie wijnen. In het auditorium was ook alles naar wens, geluid prima, beeld prima. Al met al zijn we tevreden over het verloop, willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van de sfeervolle meeting!

Daniëlle Janssen
Mediaan

Bijeenkomst in Hof van Gaia
Graag bedanken we jullie voor de fantastische NVD-bijeenkomst. Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens de gesprekken in het voortraject hebben jullie steeds voor ons klaar gestaan. Het resultaat van deze prettige samenwerking was een zeer geslaagde bijeenkomst. Iedereen heeft ontzettend genoten van de entourage, de locatie, de leuke attentie in de goodiebag en een goed verzorgde lunch. Jullie hadden het prima voor elkaar. En niet te vergeten de mooie prijzen. Iedereen was vol lof en de vele leuke reacties liegen er niet om. Kortom, het was een bijeenkomst waar wij met heel veel plezier en trots aan terugdenken.

Ninotchka Tilburgs-van der Dijs
Regiobestuurder Limburg - Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen

Studiemiddag in Hof van Gaia

Graag wil ik jullie heel hartelijk danken voor de prima verzorging van onze studiemiddag in Hof van Gaia! Het was een geslaagde middag, mede doordat op jullie locatie alles uitstekend geregeld was: een mooie zaal voor het inhoudelijke programma, leuke ruimte in de DinoDome voor koffie met lekkere broodjes en vlaai, goed verzorgde borrel in restaurant Plateau van Gaia en last but not least: heel vriendelijke en deskundige medewerkers die ons overal prima mee geholpen hebben.

Yolande Keulers-Francot
Zuyd - Faculteit Gezondheidszorg / lectoraat Technologie in de Zorg

De reünie op 16 april j.l. was een GRANDIOOS feest en uiterst succesvol te noemen. De collega’s die uit het hele land waren aangereisd, maar ook oud-collega’s en inmiddels gepensioneerde collega’s, evenals onze toenmalige burgemeester waren vol lof in hun mails na het feest. Zowel over de gereserveerde parkeerplaatsen, de sfeervolle ontvangst naar de locatie toe met lichtfakkels, alsook een mooi met kaarsen versierd terras. We hebben de gasten sfeervol kunnen ontvangen en al onze wensen als organisatie werden vervuld. Een overheerlijk en goed verzorgd buffet, perfect verzorgde drankjes. Bij deze wil ik dan ook nog eens persoonlijk heel hartelijk dank zeggen aan het personeel dat ons die avond ter beschikking stond. Heel professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Het zal niet het laatste feestje van de politie bij jullie. Eén ding staat vast: onze volgende reünie zal ik weer bij jullie houden!

Désirée Hochstenbach
Gemeentepolitie Kerkrade

Vanaf de voorbereidingen tot en met de laatste minuten op de bewuste avond: alles was altijd tot in de puntjes verzorgd en is prima verlopen! Wij zullen iedereen die wij nu en in de toekomst spreken dan ook GaiaZOO & Hof van Gaia aanbevelen. Deze locatie met alles erop en eraan heeft mede ervoor gezorgd dat onze dag niet meer stuk kon. Ga door met hetgeen jullie bezig zijn in alle enthousiasme en tijdens alle open dagen; deze locatie is en blijft TOP!!

Nogmaals: iedereen super bedankt voor deze GEWELDIGE DAG!

Bruidspaar Venhovens-Lardinois
Bruiloft in Hof van Gaia

Hartelijk bedankt voor de inzet bij onze Infomeeting en aansluitend het Sommerfest in GaiaZOO. Veel van mijn collega's praten nu nog steeds over de dieren die men op de Savanne heeft gezien, de unieke omgeving, het zeer aangename en lekkere buffet en de geweldige open sfeer. Al onze wensen zijn vervult om deze twee evenement succesvol te laten verlopen. Daarom wil ik u nogmaals van harte bedanken voor de goede samenwerking en tot snel; we komen zeker nog eens terug.

Nektaria Kantinou-Ahmed
Assistentin der Geschäftsführung Datenschutzkoordinator

We vonden het fantastisch! Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Het eten was lekker, Schatten van Gaia waren leuk! Kortom: fijne bindingsdag voor onze vrijwilligers! Bedankt voor alle goede zorgen.

Sascha Schillings
Management Assistant Wijksteunpunten - Gemeente Voerendaal

Many thanks for your help in the event planning. It was an overall success based on the feedback. I will highly recommend GaiaZOO to organize events.

Mark Lewis
Business Analyst APG

Op de Dag van de pleegzorg, verzamelden 1250 Zuid-Limburgse pleegouders en pleegkinderen zich in GaiaZoo voor een dagje uit. Gaiazoo heeft deze dag perfect georganiseerd. Ze hebben meegedacht over een goede invulling van het dagprogramma en konden bemiddelen in goede sprekers en schminkers. De ontvangst en de lunch verliepen vlekkeloos ondanks het grote aantal deelnemers. GaiaZoo weet wat “ontzorgen” is. Bedankt voor het creëren van een geweldige herinnering voor al deze pleegouders en kinderen!

Erik Hamers
Manager Xonar pleegzorg en gezinshuizen
Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO