Groepsactiviteit

Maak je bezoek aan GaiaZOO compleet met een groeps- of teambuildingsactiviteit. Er zijn ZOOveel mogelijkheden om een dagje uit in de Zuid-Limburgse dierentuin in te vullen. Wat dacht je van een rondleiding door de ZOO? Of een zoektocht naar de Schatten van Gaia?


GaiaZOO - groepsactiviteit

Teambuilding

Teamwork is het samenvoegen van talenten die elkaar aanvullen en versterken zodat er ‘synergie’ ontstaat binnen een team. Binnen een organisatie waar meerdere mensen werken, is dit cruciaal. Daarbij is het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking van doorslaggevende betekenis. De teambuildingsprogramma’s van GaiaZOO brengen medewerkers weer op één lijn. Back to basics. Functies en titels vervagen. Samen voor één doel gaan en elkaar blind kunnen vertrouwen en dit allemaal in een natuurlijke, avontuurlijke omgeving.

Groepsactiviteiten

Op zoek naar een spannende zoektocht? Of een leuke spellenreeks? Met een groepsactiviteit maak je een bezoek aan GaiaZOO nog leuker!

De teambuildingsprogramma’s en groepsactiviteiten worden begeleid door onze vakkundige GaiaGidsen. De opbrengst gaat volledig naar natuurbehoud projecten die GaiaZOO initieert of ondersteunt.

Daarnaast kunnen er uiteenlopende workshops gegeven worden in de unieke ambiance van GaiaZOO.

Teambuildingsprogramma's

Workshops

In het kort

  • Van lezing tot buitenactiviteit
  • Workshops en teambuilding
  • Unieke locatie
  • Uitgebreide mogelijkheden
Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO