Bruiloft

Trouwen in GaiaZOO overtreft uw wildste verwachtingen! Het natuurlijke en avontuurlijke karakter maken van GaiaZOO een unieke omgeving voor het sluiten van het burgerlijk huwelijk. In GaiaZOO beleeft u tijdens uw bruiloft een onvergetelijke dag in een unieke omgeving.


GaiaZOO - Trouwen in GaiaZOO

Huwelijksvoltrekking én feestlocatie

GaiaZOO beschikt over meerdere schitterende ruimtes waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand. Zo kan het bruidspaar omringd door haar gasten in het huwelijk treden in de Cheeta Shelter, een prachtige ruimte in authentieke bouwstijl. De ruimte is helemaal gereserveerd voor uw gezelschap hoewel er wel inkijk is van de Afrikaanse wilde honden. Ook de mogelijkheden voor een receptie, lunch, diner en feestavond in GaiaZOO zijn eindeloos. Mooier kunnen we het niet bedenken...

TIP: Kom een kijkje nemen

Regelmatig houden wij een Open Trouwlocatie in Hof van Gaia (11 tot 15 uur). Kom vrijblijvend een kijkje nemen en ontdek welke mogelijkheden Hof van Gaia biedt voor de mooiste dag van je leven! We kleden onze ruimtes feestelijk aan en er zijn diverse leveranciers aanwezig met eigen stands zoals o.a. bruidstaarten, fotoalbums en een dj. Kortom, alles wat bij een huwelijksdag hoort in een unieke omgeving. 

De eerstvolgende open dag is op zondag 14 oktober 2018

Adres Hof van Gaia: Brughofweg 25 - Poort 3 - 6460 AB Kerkrade

Trouwen in GaiaZOO

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO