Kraak de code

Kraak de code

Het is gelukt! Heb je alle vragen gevonden? Dan kun je nu de cijfer code kraken! Hieronder vind je een lijst met de cijfers en de letters die hierbij horen. Koppel de juiste letters aan de cijfers die jij op de antwoordkaart hebt ingevuld en kijk of jij het geheime woord hebt gevonden. Het juiste antwoord staat onderaan de pagina!

DE: Knacke den code!

Koppel de juiste letters aan de cijfers om de code te kraken.

1 = A
2 = B
3 = C
4 = D
5 = E
6 = F
14 = N
15 = O
16 = P
17 = Q
18 = R
19 = S
7 = G
8 = H
9 = I
10 = J
11 = K
12 = L
13 = M
20 = T
21 = U
22 = V
23 = W
24 = X
25 = Y
26 = Z

NL: Het juiste antwoord ontdek je onder aan de pagina!
DE: Die richtige Antwort findest du unten auf der Webseite!

WinterWeken lynx in de sneeuw in GaiaZOO

Lange trektochten

Dieren hebben verschillende strategieën om de winter door te komen. Sommige houden een winterslaap, anderen veranderen van voedsel, maar er zijn ook veel dieren die de extreme kou ontvluchten.
Het rendier recordhouder als het gaat om ver reizen. In de zomer verblijven ze in moerassige bosgebieden. Hier kunnen ze hun jongen verstoppen tussen het lange gras en eten van allerlei planten en bomen. Zodra het koud wordt trekken grote kuddes rendieren richting zuidelijker gelegen gebieden om daar de winter door te brengen. Daar is meer voedsel te vinden. Hier gaan ze opzoek naar rendiermos om te eten. Om bij het mos te komen graaft het rendier gaten in sneeuw met zijn hoeven.

 

Antwoord Nederlands: Trektochten
Antwort Deutsch: Nadelwalder

bosrendier in de sneeuw in GaiaZOO