Dit is Roger Geraedts, afkomstig uit Eijsden! Hij is de spil van zandsculpturenfestival ZOO van ZAND en heeft dit evenement vormgegeven en vanaf de grond mee opgebouwd.

 

Achtergrond:
Roger is afgestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht als docent beeldende kunst en vormgeving. Sinds 2006 is hij als zelfstandig ondernemer actief met het maken van sculpturen in allerlei materialen, in het bijzonder zand. Roger heeft al vele zandsculptuur-evenementen mogen organiseren, ontwerpen en uitvoeren. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om vormstukken te ‘shapen’ voor decors van pretparken, musea, en dergelijke.

Roger heeft de afgelopen jaren regelmatig een mooi object voor GaiaZOO mogen maken en is zeer verheugd dat hij samen met zijn team dit bijzondere evenement mag realiseren in deze prachtige omgeving.

 

Specialiteit:
Roger heeft veel ervaring met zandarchitectuur en strakke vormen zoals logo’s, maar probeert nu ook steeds beter te worden in het maken van dieren en mensen.

 

Meest trots op:
"Het meest trots was ik op de derde plek in het Nederlands kampioenschap 2007 toen ik nog maar een groentje was in het zand. Nu vind ik het vooral heel gaaf dat ik ZOO van ZAND mag realiseren en het kan delen met mijn vriendin Veronique en onze drie dochters Kiki, Lot en Juul", aldus Roger

 

Wil je zien hoe hij en de andere zandkunstenaars dit festival vormgeven? Bezoek dan het zandsculpturenfestival in GaiaZOO!

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO