Hulp aan gorilla’s

Je oude mobiel kan levens redden
Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

In mobiele telefoons zit de stof coltan. Deze stof komt uit de bodem van Centraal Afrika; precies daar waar gorilla’s leven. Omdat veel mensen steeds vaker een nieuw mobieltje nemen, is er meer coltan uit Afrika nodig. Daardoor verdwijnt het leefgebied van de gorilla…

Als bedrijf of particulier kun jij helpen met mobieltjes en cartridges inzamelen voor de gorilla’s. Natuurlijk kun je ook met jouw school of scoutingclub inzamelen. GaiaZOO kan hier een programma op maat voor maken. Neem gerust contact met ons op!

Help gorilla’s met oude mobieltjes en cartridges

Als particulier inzamelen

Heb je nog lege cartridges of oude mobiele telefoons thuis liggen? Doneer deze aan GaiaZOO! Zoek hier naar een openbaar GaiaZOO inzamelpunt bij jou in de buurt. Je kunt natuurlijk ook jouw oude mobieltje inleveren bij de kassa van GaiaZOO of in de inzamelton in het gorillagebouw deponeren.

Geen GaiaZOO inzamelpunt gevonden bij u in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van Eeko inzamelpunten. Als je jouw cartridges en mobiele telefoons verpakt in een envelop, plastic tas of zakje, waarop u duidelijk GaiaZOO vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt ten goede aan GaiaZOO.

Gorilla met jong op rug in bos

Als bedrijf inzamelen

Start met inzamelen van mobiele telefoons en cartridges met jouw bedrijf! Vul het aanvraagformulier hieronder in en je ontvangt een gratis inzamelbox! Wanneer deze 20 of meer cartridges of mobieltjes bevat, komt Eeko de box kosteloos ophalen. In het formulier hieronder kun je ook gratis afhaalopdrachten doorgeven.

Inzamelpunt worden? Is je bedrijf openbaar toegankelijk en wil je particulieren de mogelijkheid bieden om hun mobieltjes en cartridges bij jou op locatie in te leveren en zo ook GaiaZOO te steunen? Meld je dan aan als openbaar inzamelpunt! Jouw bedrijfsgegevens worden dan gepubliceerd op onze website.

Eeko logo

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?