Vacature: allround medewerker Technische Dienst (38 uur) bij GaiaZOO

Altijd al gedroomd van een baan bij GaiaZOO? Grijp dan nu je kans! De leukste dierentuin van Nederland is per direct op zoek naar een allround medewerker Technische Dienst.

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is!

korenwolf met volle wangzakken GaiaZOO

De functie

Als Allround Medewerker Technische Dienst maak je deel uit van een gepassioneerd team van 5 collega’s, aangestuurd door het hoofd van de Technische Dienst. Samen met hen draag je zorg voor uiteenlopende technische werkzaamheden, variërend van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden tot het meewerken aan de bouw van nieuwe dierverblijven.

Grootschalige nieuwbouwactiviteiten worden deels uitbesteed, maar medewerkers van de Technische Dienst begeleiden en ondersteunen deze projecten ook.

Je voert je taken uit op basis van werkprogramma’s en instructies, maar gedurende de dag heb je de vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. Als medewerker technische dienst ben je tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van de werkplaats, materieel en handgereedschappen. Het naleven van strikte veiligheids- en Arbo-voorschriften is vanzelfsprekend. In een roterend schema draai je met je collega’s wachtdiensten in de weekenden, tijdens de openingstijden van de dierentuin. Tijdens wachtdiensten dien je telefonisch bereikbaar te zijn. Mocht een situatie niet telefonisch opgelost kunnen worden, verwachten we dat je naar de werkplek komt.

De grote variëteit aan disciplines en de vrijheid tijdens het werk maakt jouw baan extra aantrekkelijk.

Wat bieden wij?

– Een fantastische werkomgeving in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is;
– Leuke collega’s en een goede werksfeer;
– Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Dierentuin CAO, schaal V (€2350,12 – €2847,59);
– Diverse kortingsregelingen op dierentuinen en attractieparken;
– Een bedrijfsfitnessregeling en maandelijks de mogelijkheid om naar de bedrijfsmasseur te gaan
– Een collectieve zorgverzekering.

Wat breng jij mee?

– MBO werk- en denkniveau;
– Twee rechterhanden, een nieuwsgierige instelling en niet bang voor het onbekende;
– Je hebt een proactieve werkhouding, bent flexibel en kan zelfstandig werken.

Over ons

Wij streven ernaar om in alle opzichten een perfecte dierentuin te zijn en willen hiermee liefde en respect voor de natuur oproepen en bezoekers inspireren tot het beschermen van de aarde. Met oog voor detail creëert GaiaZOO in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. GaiaZOO biedt haar gasten een prachtige wandelomgeving met verrassende horeca-concepten en heerlijke terrassen. Uiteraard kiezen wij consequent voor optimale kwaliteit en service. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege dit bijzondere dierentuinconcept meerdere malen gekroond tot ‘Leukste Uitje van Nederland’.

Solliciteren?
Ben jij dé kandidaat voor deze vacature? Stuur dan snel je CV en (korte) motivatiebrief per e-mail naar: solliciteren@GaiaZOO.