045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Veel gestelde vragen Coronavirus en GaiaZOO


Is GaiaZOO gesloten?
In verband met de maatregelen die het RIVM heeft aangekondigd zal GaiaZOO tot ten minste 6 april sluiten voor bezoekers. Wij volgen hierin het advies van het kabinet om alle publieke locaties waar meer dan 100 mensen samenkomen te sluiten. Via onze website zullen wij jullie blijven informeren over het verloop van de maatregelen voor GaiaZOO.

Ik heb al een GaiaZOO-ticket aangeschaft, wat kan ik het beste doen?
Als je een GaiaZOO-ticket op datum hebt aangeschaft met geldigheid t/m 6 april 2020 ontvang je van GaiaZOO bericht. Deze tickets worden omgezet in een ‘ticket zonder datum’ (31-12-2020). Voor andere vragen over tickets kun je contact opnemen met onze ticketpartner Global Ticket via Tel. 020 893 4338 of  info@globalticket.nl.

Heb je een ticket gekocht via een ander kanaal met einde geldigheid 31-3-2020 (zoals Vriendenloterij)? Vanaf de dag dat GaiaZOO weer opent krijg je voldoende tijd om dit ticket alsnog te verzilveren. Wij zorgen voor een passende oplossing en nemen hierover contact op met de betreffende ticketleverancier. In afwachting van eventuele vervolgmaatregelen kunnen wij hier op dit moment geen specifieke datum aan koppelen.

Ik heb een GaiaZOO abonnement, wat gebeurt er met de dagen dat ik de ZOO niet kon bezoeken?
Op het moment dat GaiaZOO weer toegankelijk is voor onze Vrienden, verlengen wij je abonnement met het aantal dagen dat je de ZOO niet kon bezoeken. Je verliest hierdoor geen dagen en kunt alsnog 365 dagen genieten van dier en natuur. Indien je abonnement afloopt in de periode dat GaiaZOO gesloten is zorgen wij ervoor dat ook jij geen dagen mist. Het aantal dagen dat jij geen gebruik kon maken van je jaarkaart wordt alsnog aan je verlopen abonnement toegevoegd. Vrienden die hun abonnement online verlengen gedurende de sluitingsperiode, ontvangen dezelfde compensatie. Wij zullen dit op korte termijn automatisch inregelen, het kan echter even duren voordat de wijziging is doorgevoerd in Mijn.GaiaZOO.nl. Je hoeft hiervoor geen contact op te nemen met GaiaZOO. Hopelijk mogen wij jou blijven ontvangen als Vriend van Gaia.

Voor vragen over schoolreizen, kinderfeestjes, groepsboekingen, rondleidingen en andere evenementen en activiteiten die gewijzigd moeten worden kun je contact opnemen via reserveringen@GaiaZOO.nl.

Voor overige vragen kun je contact opnemen via info@GaiaZOO.nl 

Vragen en antwoorden over dieren en het nieuwe corona virus (Corona virus SARS-CoV-2) vind je hier.

 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO