de Culinaire Wintersafari

Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Maak je bezoek aan GaiaZOO nóg leuker met een Culinaire Wintersafari! Vanuit het Limburgse hart voert de Culinaire Wintersafari je naar de SavannaLodge. Met uitzicht over de grootste flamingokolonie van Europa geniet je van overheerlijke erwtensoep met roggebrood.

Machtige neushoorns, elegante giraffen en grappige stokstaarten leiden je vervolgens naar ons parkrestaurant Acacia. Hier word je culinair verrast door een portie Reibekuchen met appelcompote!

Zet je reis voort in het Zuid-Amerikaanse continent Pampa, en maak kennis met onze PampaLodge. Bij deze lodge staan overheerlijke Argentijnse specialiteiten op de kaart. Je ontvangt hier een Zuid-Amerikaans streekgerecht: LatteSpecial met Alfajores! Gezeten naast het haardvuur, kun je hier genieten van een prachtig landschap zoals je dat ook in Zuid-Amerika aan zou treffen met ruige rotspartijen en stromende beekjes en bewonder je een typisch Zuid-Amerikaans hoefdier, de vicuña.

Menu Culinaire Wintersafari

Je bezoekt tijdens je wereldreis drie van onze horecalocaties: SavannaLodge, restaurant Acacia en de gloednieuwe PampaLodge.

De Culinaire Wintersafari is een voordelige combideal die alleen vooraf, online te reserveren is.
Drankjes (met uitzondering van de LatteSpecial) en ZOOentree zijn niet in de prijs inbegrepen. De bonnen kunnen de hele dag worden ingeleverd.
De volgorde van jouw reis bepaal je zelf!

Overzicht Culinaire WinterSafari GaiaZOO

Je bezoekt tijdens je wereldreis drie van onze horecalocaties: SavannaLodge,
restaurant Acacia en de sfeervolle PampaLodge.

Kom je vandaag naar GaiaZOO?