Nieuwe huisstijl voor GaiaZOO. Het doorvoeren van alle huisstijlelementen vergt veel tijd. Dat geldt vooral voor onze website. Voor het einde van het jaar staat onze nieuwe website online. Houd het in de gaten! Lees meer.

045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Duurzaamheid

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. In GaiaZOO mag dit keurmerk uiteraard niet ontbreken. Op 14 februari 2019 hebben we dit keurmerk dan ook in ontvangst mogen nemen!


Korenwolf rechtenvrije stockfoto

Het meest duurzame project in GaiaZOO is limburgHUIS!
limburgHUIS is klimaatneutraal en wordt gevoed door zonne-energie. Daarnaast is het natuur-inclusief gebouwd met het oog op het verbeteren van de biodiversiteit. In de gevel zijn nestkasten verwerkt voor onder meer huismussen, vleermuizen en de zwarte roodstaart! Ook vind je in limurgHUIS ernstig bedreigde Limburgse diersoorten, zoals de eikelmuis en korenwolf! GaiaZOO zet zich via fok- en uitzetprojecten in om deze diersoorten voor uitsterven te behoeden.

Deel deze pagina

CO2 neutrale website

GaiaZOO Dierentuin Kuif Mangabey

De GaiaZOO website is de eerste volledig groen geproduceerde website van Nederland. Online partner Digibiz heeft een eigen label ontwikkeld waar de CO2 uitstoot, die bij de ontwikkeling van de GaiaZOO-website is vrijgekomen, volledig inzichtelijk wordt gemaakt en wordt gecompenseerd.

Bekijk nieuwsbericht >

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO