045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Voordelen voor Vrienden 2020

Met een abonnement heb je een streepje vóór, daarom ben je als abonnementhouder een 'Vriend van Gaia' en daarmee ambassadeur van GaiaZOO.

Als Vriend van Gaia profiteer je het hele jaar van vele extra's. Speciaal voor jou maakt GaiaZOO hiervoor afspraken met uiteenlopende partners. Ivm de coronacrisis, zijn een aantal partnervoordelen tijdelijk opgeschort. Hieronder vind je alle aanbiedingen die op dit moment gelden.

Vergeet niet om je abonnement te verlengen om van al deze voordelen gebruik te kunnen maken!

Let op! Tenzij anders vermeld, gelden deze kortingen uitsluitend na het tonen van je geldige GaiaZOO abonnement bij de desbetreffende partner.

Let op: door de coronacrisis is het op dit moment bij sommige partners (nog) niet mogelijk om een bezoek met korting te reserveren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 

365 dagen vrije entree bij GaiaZOO

Als Vriend van Gaia geniet je 365 dagen lang van GaiaZOO!

Bij het verlengen van je abonnement, maakt het niet wanneer je abonnement verloopt. Je verlengt je abonnement namelijk met 365 dagen vanaf de dag dat je huidige abonnement verloopt!

50% korting op de dagentree van GaiaZOO voor jouw introducé

In de webshop van GaiaZOO koop je een e-ticket voor een introducé.

Op vertoon van jouw geldige GaiaZOO abonnementspas, ontvangen jouw introducés (maximaal 4 personen per bezoek) 50% korting op de dagentree van GaiaZOO.

Gratis toegang tot de GaiaZOOmeravonden

Met jouw geldige GaiaZOO jaarkaart heb je recht op vrije toegang tot de GaiaZOOmeravonden in GaiaZOO.

Voor meer informatie: www.GaiaZOO.nl/GaiaZOOmeravonden

Voordelig parkeren

Als abonnementhouder van GaiaZOO betaal je geen € 7,50 maar € 5,- om te parkeren. Bij de aanschaf van een 10-ritten parkeerkaart van € 35,- betaal je slechts € 3,50 per parkeerbeurt.

Eenmalig 15% korting in de horeca

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de horeca.

Geldig in Gaia's Kitchen, SavannaLodge, TaigaLodge en Sequoia.
Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Eenmalig 15% korting in de ZOOvenirshop

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de ZOOvenirshop van GaiaZOO.

Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Onbeperkt 50% korting op de entree van Apenheul

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen 50% korting op het reguliere tarief van Apenheul voor één persoon.

Werkwijze: ga naar www.Apenheul.nl/webhop en kies de button 'ik heb al een kaartje'. Ook voor kinderen t/m 2 jaar dient te worden gereserveerd. Meld je bij je bezoek aan Apenheul bij de bezoekersreceptie en toon het tijdslotticket en jouw geldige GaiaZOO abonnementspas. Er worden je vervolgens entreetickets met 50% korting aangeboden.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.apenheul.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Diergaarde Blijdorp

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Diergaarde Blijdorp. Hiervoor hoeft niet vooraf online gereserveerd te worden.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.diergaardeblijdorp.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting bij Burgers' Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Koninklijke Burgers' Zoo. Hiervoor hoeft niet vooraf online gereserveerd te worden.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.burgerszoo.nl

Onbeperkt 50% korting op de entree van Bobbejaanland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen 50% korting op het volwassenentarief van Bobbejaanland in België.

Werkwijze:
Reserveer vooraf online je bezoek en betaal een voorschot van € 10,-. Neem bij je bezoek deze reservering mee en toon je geldige GaiaZOO abonnement. Betaal aan de kassa het overige verschuldigde bedrag en ontvang entree tot Bobbejaanland.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.bobbejaanland.be

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Zoo Antwerpen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reservering via Zoo Antwerpen, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Zoo Antwerpen in België.

Werkwijze:
Reserveer je bezoek. Klik daarbij op 'Geniet je van een voordeel zonder code of heb je een voucher zonder code?' Vul vervolgens in dat je GaiaZOO abonnementhouder bent en verstuur het formulier. Je krijgt een bevestigingsmail met code toegezonden. Reserveer nu je bezoek via de website met de kortingscode en neem deze reservering en je geldige GaiaZOOpas mee bij je bezoek aan Zoo Antwerpen.

Voor actuele prijzen, openingstijden en reserveren verwijzen we je naar: www.ZOOantwerpen.be

 

 

50% korting op de entree van ZOO Planckendael

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reservering via Zoo Plankendael, 50% korting op de dagentreeprijs van Zoo Antwerpen in België.

Werkwijze:
Reserveer je bezoek. Klik daarbij op 'Geniet je van een voordeel zonder code of heb je een voucher zonder code?' Vul vervolgens in dat je GaiaZOO abonnementhouder bent en verstuur het formulier. Je krijgt een bevestigingsmail met code toegezonden. Reserveer nu je bezoek via de website met de kortingscode en neem deze reservering en je geldige GaiaZOOpas mee bij je bezoek aan Zoo Plankendael.

Voor actuele prijzen, openingstijden en reserveren verwijzen we je naar: www.ZOOplanckendael.be

 

 

50% korting op de entree van Openluchtmuseum Bokrijk

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, 50% korting bij Openluchtmuseum Bokrijk in België. Vooraf online reserveren is niet nodig.

Wanneer? Tijdens het zomerseizoen van 4 april 2020 t/m 2 november 2020

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bokrijk.be/nl

Onbeperkt 50% korting op de entree van Kasteeltuinen Arcen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Kasteeltuinen Arcen.

Werkwijze:
Reserveer online via de website en kies het gratis 'dagticket kortingsactie'. Dit ticket + je geldige GaiaZOO abonnementspas geven je recht op 50% korting op de dagprijs aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen bij je bezoek.

De korting is niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen en van van 18 t/m 21 september 2020.
Kasteeltuinen Arcen zijn geopend van 1 april t/m 1 november 2020.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.kasteeltuinen.nl

__________

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen en ontdek de schoonheid van bloemen en planten in een van de meer dan 15 verschillende tuinen zoals het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Geniet van de mooie tuinen of bezoek de exposities in het monumentale kasteel. Regelmatig vinden er evenementen, activiteiten en optredens van muziekgezelschappen plaats.

Op vertoon van uw GaiaZOO jaarkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van Kasteeltuinen Arcen. Geldig tijdens de geldende openingstijden in 2020. Maximaal 4 personen per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. www.kasteeltuinen.nl

 

Onbeperkt 50% korting op de Rondvaart op de Maas

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op een Rondvaart op de Maas via Rederij Stiphout in Maastricht.

Wanneer? Deze actie is geldig van 1 januari 2020 t/m 30 december 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.stiphout.nl

 

 

Onbeperkt 20% korting op de entree van Attractiepark Toverland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt een persoonsgebonden korting van 20% op de dagentreeprijs voor personen groter dan 1.40m aan de kassa van Attractiepark Toverland te Sevenum. Het is niet mogelijk om vooraf een online reservering te maken.

Let op! Doordat Toverland werkt met een maximale bezoekerscapaciteit, kan het voorkomen dat een bezoekdag vol zit. 

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden van Toverland gedurende het zomerseizoen van 2020, van 28 maart t/m 8 november.

Let op: niet geldig tijdens het winterseizoen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.toverland.com

 

 

Onbeperkt 20% korting bij Pairi Daiza

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reserveren via de webshop van Pairi Daiza en op vertoon van deze reservering en hun geldige abonnementspas bij het bezoek, 20% van het betaalde bedrag retour aan de kassa.

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden in 2020.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.PairiDaiza.nl

Onbeperkt 15% korting op de entree van Carolus Thermen Aachen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op de dagentreeprijs van Carolus Thermen in Aken (Duitsland). Ook ontvang je 10% korting op parkeren.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.carolus-thermen.de

 

1 x 20% korting op het lunchbuffet voor 4 personen bij Van der Valk Heerlen

Tegen inlevering van de bon uit de voordeelfolder 2020 en op vertoon van je jaarabonnement, ontvang je 20% korting voor 4 personen op het lunchbuffet bij Van der Valk Heerlen.

Voorwaarden:

- Geldig van maandag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen
- Vooraf reserveren verplicht via www.hotelheerlen.nl

 

 

 

Onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en €1,- korting op een dagentree van 4jr en ouder

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en/of €1,- korting op de dagentree van 4jr en ouder. De strippenkaart is zowel in Darteldome Kerkrade als Sittard geldig.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.darteldome.nl

 

 

Korting op een rit bij De Miljoenenlijn in Simpelveld

In 2020 krijgen GaiaZOO abonnementhouders korting bij De Miljoenenlijn in Simpelveld. Op vertoon van je geldige abonnementspas ontvang je aan het loket op station Simpelveld of bij de conducteur op de trein de volgende korting op een rit:

Volwassenen → € 6,50 korting
Kinderen → € 2,50 korting.

Deze actie is geldig op iedere reguliere rij-dag en niet tijdens evenementen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.miljoenenlijn.nl

Onbeperkt € 4,50 korting bij Cube design museum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na reserveren via de website van Cube en het invoeren van een kortingscode, onbeperkt € 4,50 korting bij Cube design museum. Kortingscodes worden binnenkort via een mailing vestrekt aan Vrienden van Gaia.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.cubedesignmuseum.nl

 

 

Onbeperkt € 4,50 korting bij Continium discovery center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na reserveren via de website van Continium en het invoeren van een kortingscode, onbeperkt € 4,50 korting bij Continium Discovery Center. Kortingscodes worden binnenkort via een mailing vestrekt aan Vrienden van Gaia.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.continium.nl

 

 

Onbeperkt € 3,50 korting bij Columbus earth center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na reserveren via de website van Columbus Earth Center en het invoeren van een kortingscode, onbeperkt € 3,50 korting bij Columbus Earth Center. Kortingscodes worden binnenkort via een mailing vestrekt aan Vrienden van Gaia.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.columbusearthcenter.nl

 

 

Onbeperkt € 5,- korting p.p. bij Bonnefantenmuseum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt € 5,- korting p.p. op de reguliere entreeprijs voor volwassenen bij Bonnefantenmuseum Maastricht.

N.B. Kinderen t/m 18 jaar hebben altijd gratis entree in het Bonnefantenmuseum. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bonnefanten.nl

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO