Kom en
ontdek

Hoe bijzonder onze aarde is

Ga op wereldreis door GaiaZOO

Midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, in een prachtige, bosrijke omgeving ligt één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Tijdens je wereldreis ontdek je vier gebieden; Taiga, Limburg, Rainforest en Savanna en sta je oog in oog met meer dan 150 unieke en bedreigde diersoorten. Ontdek leeuwen, giraffen, gorilla’s, neushoorns, rode panda’s en veelvraten. De spannende touwbruggen en klimtorens die je tegenkomt zorgen voor uren speelplezier en in de sfeervolle lodges geniet je van wereldse gerechten. GaiaZOO: gekroond tot leukste uitje van Nederland 2023.

Ervaar hoe bijzonder onze aarde is

GaiaZOO door jouw ogen! @gaiazoo_kerkrade


Tag ons met @gaiazoo_kerkrade (Instagram) of met @gaiazoo (Facebook) en misschien zie je jouw foto terug op onze website!

Ontdek de vier gebieden van GaiaZOO

Ga mee naar TAIGA

Ga mee naar SAVANNA

Ga mee naar RAIN-FOREST

Ga mee naar LIMBURG

Vandaag in GaiaZOO

10:00 – 16:30

|

Locatie: Limburg

DinoDome geopend

10:00

|

Gebied: Savanna

Restaurant SavannaLodge geopend

10:00

|

Locatie: Limburg

Restaurant Acacia geopend

Alle dieren

Dieren zijn er in alle vormen, maten en kleuren. In GaiaZOO ontmoet je 150 verschillende diersoorten. Voor de diercollectie verkiest GaiaZOO unieke en zeldzame diersoorten.

Logo Rainforest gebied in GaiaZOO

Rainforest

Logo Savanna gebied in GaiaZOO

Savanna

Logo gebied Taiga in GaiaZOO

Taiga

logo Limburg gebied GaiaZOO

Limburg

Gaia Event Center

GaiaZOO is meer dan alleen een dierentuin. Aan de voet van natuurgebied de Anstelvallei en direct naast het verblijf van de rode panda’s, ligt Gaia Event Center. Op deze unieke locatie in de dierentuin bieden wij onze gasten bijzondere congres-, vergader- en feestarrangementen aan.


Plan je bezoek aan GaiaZOO

Het laatste nieuws