045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Ontdek zelf in GaiaZOO hoe mooi en bijzonder de aarde echt is

Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Op de Afrikaanse savanne vind je 's werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorn, statige giraffen, razendsnelle cheeta's en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken! Bezoek de WolvenVallei en kruip door de tunnel om oog in oog met de grijze wolf te kunnen staan! Neem ook een kijkje bij het gloednieuwe verblijf van de rode panda’s en ontdek deze bijzondere dieren. 


GaiaZOO - Speeltuin (6)

Leuk voor groot én klein

Samen met het gezin er even tussenuit, lekker wandelen, genieten van de bijzondere dieren en prachtige natuur. GaiaZOO heeft verschillende services en faciliteiten voor kinderen en voor de allerkleinste onder ons.

Faciliteiten voor kinderen

  • Drie ruime verschoningsruimtes
  • Mogelijkheid om babyvoeding te verwarmen
  • Kinder-trekkarretjes zijn te leen bij de kassa
  • Een speeltuin voor de kinderen
  • De JungleTour waar ze kunnen klauteren
  • Het speelparadijs, de DinoDome
  • Een KinderBoerderij voor jong en oud en waar met hartenlust geknuffeld kan worden

Spelen in de DinoDome of de JungleTour

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht. 

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Deel deze pagina

Het laatste nieuws uit GaiaZOO

Ashrad en welp GaiaZOO

Geen dag is hetzelfde als je met dieren werkt. Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee van de dieren in GaiaZOO?

Volg het nieuws! >

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO