Op 12 juli is Marcel Mourmans op 85-jarige leeftijd overleden. Hij was vanaf het begin aandeelhouder van GaiaZOO en heeft altijd veel vertrouwen in de ontwikkeling van de Zuid-Limburgse dierentuin gehad.

In memoriam – Marcel Mourmans

De heer Mourmans was een man van weinig woorden, maar met een groot hart. Hij had aandacht voor alle medewerkers, ongeacht hun functie. Onder het genot van een cappuccino op een van onze terrassen, kon hij ervan genieten om te zien hoe mensen in GaiaZOO ervaren hoe bijzonder onze aarde is. Hij vond het zeer belangrijk dat het bedrijf zich altijd blijft ontwikkelen en samen met de Gemeente Kerkrade maakte hij daarom de afspraak dat alle winst in het bedrijf zou worden geïnvesteerd. Naast grootaandeelhouder van GaiaZOO, was hij ook eigenaar van Thiessen wijnkopers in Maastricht.

Wij zijn zeer dankbaar dat we al die jaren met hem mochten samenwerken en zullen zijn grote wens om de mooiste dierentuin van Europa te worden met veel enthousiasme in blijven vullen. In deze week van zijn overlijden, ontvangt GaiaZOO haar 7.000.000ste bezoeker. Dat gegeven zou ongetwijfeld een grote glimlach op zijn gezicht getoverd hebben.

Namens medewerkers en Raad van Commissarissen van GaiaZOO: dankjewel voor het vertrouwen Marcel…
Rob Huppertz
Directeur GaiaZOO
Marcel Mourmans