Locatie PampaLodge

De PampaLodge bevindt zich in het gebied Rainforest Amazonia, naast het verblijf waar ook de vicuña's, de tapirs en Darwin nandoes te vinden zijn.

Waar vind ik dit horecapunt?
Over de PampaLodge

Over de PampaLodge

VIVA LA VIDA!
In Argentinië geniet men van het goede leven. Dat kun je proeven bij onze nieuwe PampaLodge. Gezeten naast het haardvuur, kun je hier genieten van een prachtig landschap zoals je dat ook in Patagonië aan zou treffen met ruige rotspartijen en stromende beekjes. 

 

ARGENTIJNSE LEKKERNIJEN
Bij deze lodge worden overheerlijke Argentijnse lekkernijen verkocht. Je kunt hier terecht voor Zuid-Amerikaanse streekgerechten, zoals empanadas. In Argentinië houden ze van buiten koken. Daarom hebben we een 'Asador' gebouwd, met grill en houtoven. 

 

VINO ARGENTINO, CAFË GUSTO & YERBA MATË
Bij de PampaLodge kun je niet alleen kiezen uit de typische 'yerba-maté- thee, maar ook uit de beste Chileense en Argentijnse wijnen, die met zorg zijn geselecteerd door de sommelier van Thiessen Wijnen, onze wijninkoper in Maastricht.
Op het nieuwe dakterras beleef je hoe bijzonder onze aarde is. Bij een versgebrande koffie serveren wij ook een zoete versnapering!

 

Heb je een voedselallergie? Meld je bij een van onze medewerkers.

 

FACILITEITEN
Rolstoelvriendelijk
Toiletten (in aanbouw)
Invalidentoilet (in aanbouw)
Terras met parasols
Gratis WiFi

 

Menukaart

Menukaart

Benieuwd wat de Argentijnse PampaLodge jou te bieden heeft? Bekijk hier de menukaart!

Spelen en ZOO

Spelen en ZOO

Nieuw in het gebied Rainforest is speeltoestel de TreeTopTour. Hier kunnen de kids heerlijk klimmen over de touwbruggen en glijden van een heeeeeele hoge glijbaan!  


* Toegang zonder volwassene vanaf 4 jaar 

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO