Locatie take-away PampaLodge

De PampaLodge bevindt zich in het gebied Rainforest Amazonia, naast het verblijf waar ook de vinuña, de tapir en Darwin nandoe te vinden zullen zijn.

Waar vind ik dit horecapunt?
Over de PampaLodge

Over de PampaLodge

VIVA LA VIDA!
In Argentinië geniet men van het goede leven. Dat kun je binnenkort proeven in onze nieuwe PampaLodge. Gezeten naast het haardvuur, kun je hier straks genieten van een prachtig landschap zoals je dat ook in Patagonië aan zou treffen met ruige rotspartijen en stromende beekjes. 

 

ARGENTIJNSE LEKKERNIJEN
Deze lodge wordt op dit moment in gereedheid gebracht voor de verkoop van overheerlijke Argentijnse lekkernijen. Vanaf aankomende zomer kun je hier terecht voor de volgende Zuid-Amerikaanse streekgerechten, zoals empanadas. In Argentinië houden ze van buiten koken. Daarom bouwen we een 'Asador' met grill en houtoven. 

 

VINO ARGENTINO, CAFË GUSTO & YERBA MATË
Bij de PampaLodge kun je straks niet alleen kiezen uit de typische 'yerba-maté- thee, maar ook uit de beste Chileense en Argentijnse wijnen, die met zorg zijn geselecteerd door de sommelier van Thiessen Wijnen, onze wijninkoper in Maastricht.
Op het nieuwe dakterras beleef je hoe bijzonder onze aarde is. Bij een versgebrande koffie serveren wij 'dulche de leche'-taart en 'alfajores' (traditionele Afgentijnse karamel en kokos koekjes).

Verwachte opening: juli 2021

Voorproefje menukaart

Voorproefje menukaart

Benieuwd wat de Argentijnse PampaLodge jou deze zomer te bieden heeft? Bekijk hier alvast de menukaart!

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO